ihl sözlük

0 /
independence
yeni du$mu$ piyasaya, rabbim kotuluklerden muhafaza eylesin. islami bir sozlukmu$ kendi anlatimlarina gore. sanirim namazin islamin falan $artlarini yazacaklar.

islami sozluk olarak tanimladiklari sozluklerinde "biz orospu cocuguyduk" $eklinde bir ba$lik olmasi da biraz enteresan. ben islami sozlugum diye yola cikiyorsan ve tanimini bu $ekilde yapiyorsan orospu cocuklugu ile daha dogrusu biz orospu cocuguyduk $eklinde bir ba$likla i$in ne hafiz? sureleri yaz, ayetleri yaz ne bileyim hangi durumlarda oruc bozulmaz onu yaz, zinaya tu kaka de, nihayetinde islami sozlugum ben diye yola cikiyorsun.

kodlamasina gelince, daha once kurulan 270 ayri sozlukle ayni kodlara sahip. o sozluklerden $u anda ayakta duran ancak can ceki$en bildigim kadari ile 3 bilemedin 4 sozluk kaldi. emek sarfetmeden populist amaclarla modaya uymak ugruna sozluk acinca boyle oluyor haliyle. neyse, rabbim yollarini acik eylesin. amin.

http://www.ihlsozluk.com/

edit: buyuk harfe de izin varmi$ entrylerde. ya buyuk harfi engelleyecek fonksiyonu yazamdilar yahut aktif edemediler, ya da bilincli yaptilar. birisi gelip tum entrylerini bir buyuk bir kucuk harfle yazinca ne olacak onu hic bilemedim. mitili ya da melankomik olsa oyle yapardi bak. yok gaz vermiyorum.
melankomik
şu an kayıt olmakta olduğum sözlük. cinsiyet seçenekleri ise şöyle :

-mümin
-mümine
-mümin gibi
-mümine gibi

edit: şaka değil lan. gerçekten böyle.
sicaksutorbasi
cok fena bi sözlük.başlıkları göz atılası.
ak partiye akp diyen zihniyet.
namaz kılmayan ihl yazarları.
türban yasağı.
islam’ı hazmedemeyen dinsizlerin güç şu anda ellerinde olduğu için müslümanlara işkencelerinden sadece biri.

melankomik
şaka maka acayip hit yapmış sözlük. bugün sabah girdim 7000 entryleri vardı şimdi baktım 12000 olmuş. bir günde 5 bin entry girilmiş, eğer gördüklerim doğruysa 125 yazar online şu an. bu popülerliklerini ekşi sözlükte haklarında yazılan onca şeye borçlu olduklarını söylesem yalan olmaz herhalde.

(bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)

edit: 52 sayfa başlık ile günü bitirmiştir. yuh amına koyim!
aello
başlık: bikini
entry:
anlamak çok zordur ki türkiye cumhuriyeti’nde bazı kesimler zor kullanarak türk kadınının özgür iradesine karşı gelme cüretini gösterekek başlarının örtünmesine karşı durmaktalar.gelgelelim bu giysiyi (nereye giyiliyorsa artık) giymek adeta bir gelişmişlik parametresi olarak kabul görmekte.geçtiğimiz yaz mevsimi muğla’da ikamet eden eski bir okul ahpabını ziyaret gitmiştim ki aman yarabbi ! türk kızları şehir içinde bu vaziyette geziyorlar.tevbe.


(bkz: yuh)
melankomik
moderatörlerinin sözlük içinde yaptığı bir duyurunun son paragrafı şu şekilde:

"... bu şekilde başlıklar açıp ortamı germeye çalışan yazarları uyarmadan uçuruyorum. bizim yazarımızsa geri gelir zaten. fake yazar ise forumlarda filan takılsın."

"bizim yazarımız ise geri gelir zaten". ahaha. bumerang mı lan bu? muhteşem bir sözlük içi demokrasi, hayran kalınası bir yöntem. bravo. biz de bilgi sözlükte uygulamalıyız bunu. serbest bırak. seni gerçekten seviyorsa geri gelecektir..
melankomik
beni gülmekten yerlerde süründüren bir duyurusu da şu şekilde :

cuma namazı
sevgili sözlük yazarları.
bildiğiniz gibi bugün mübarek cuma.
az sonra kayıt bilgilerinizi inceleyeceğim. önümde de diyanetin sitesi açık olacak.
mümin şıkkını işaretleyenlerin şehirlerine bakacağım. eğer o şehirin cuma namazı saatinde sözlükte olursanız canınızı yakar uçururum.
böyle mübarek bir iş için ben de namaza gitmeyeceğim. üç haftada bir gitmeme hakkımı kullanacağım..

ben cuma namazına prensip olarak karşıyım diyenler mesajla ulaşabilirler.

şaka be şaka.
cumanız mübarek olsun sevgili dostlar..
independence
dun bir yoneticinin $ifresi son derece basit bir yontemle kirilarak sozluk ele gecirildi ve hesabi ele geciren ki$i sozlukte kafasina gore oynamaya ba$ladi. ilk ba$larda izlemesi eglenceliydi ancak daha sonralari hesabi ele geciren ki$i ve bunu izleyen pek cok ki$i sozluge uye olarak hemen uyelikleri onaylandi ve din ile alakali hemen her degere agiza alinmayacak sozler sarfedildi.

bir olu$um acemi insanlar tarafindan yapilmi$tir, hesabini ele gecirmek basittir ve ele gecirirsin sonra da orada at oynatirsin, bu senin becerinle vicdaninla alakali bir $eydir. ancak bir diger yandan ele gecirdigin yerdeki ki$ilerin ve toplum icerisinde ya$ayan pek cok ki$inin kutsal degerlerine bu denli hayasizca ve $erefsizce dil uzatmak, kufurler yagdirmak gormezden gelinebilecek bir durum degildir. durum artik basit br hesap ele gecirme durumundan cikmi$, aleni $ekilde anayasanin cignenmesine kadar varmi$tir.

ote yandan bahsi gecen sozluk sabahin erken saatlerinden bu yana kapali. muhtemelen sozlugun kodlarina vakif olan birisi nihayet uyandi ve sozlugun eri$imini engelledi ki yedekleri yukleyebilsin. eger veritabaninin da yedegi yoksa o zaman durum harbi cok kotu. onca yazan insanin emegine gunah.

melankomik
siteyi açınca şöyle bir yazı çıkıyor an itibariyle:

"
döneceğiz. ama şunu da eklemek lazım, bir takım ucuz insanın buldukları bir şifre ile içeri girip ’sözlüğün onlara verdiği yetki kadar’ eğlenirken, bıraktıları ip’lerin ve özel mesajların kendilerine mahkemede şahitlik edeceklerini unutmuş olmalılar. yaptıkları şeyin hesabını hukuğun önünde verirken de aynı şekilde eğlenip eğlenemeyeceklerini merak ediyoruz? aynı zamanda şunu da gördük ki ne yazık ki saldırıyı kalabalık bir grup yapmış ve bunun için gece yarısına kadar beklemişler. yani tamamen planlanmış bir ’baskın’dan bahsediyoruz. nereden bu kadar nefrete sahip oldukları belli olmayan bu güruha arkalarında bıraktıkları izler için teşekkür ederken, sicillerine yazılacak bu suç hadisesi ile nasıl hayatlarını sürdüreceklerini sormadan edemiyoruz. zira ihl sözlük olarak bu işin arkasını asla bırakmayacağız.
"
independence
ben $unu anlamiyorum.

tamam dun bir yoneticinizin hesabi ele gecirildi ve olmaz, olmamasi gereken ba$liklar acildi, altina pek cok yine olmamasi gereken entryler yazildi ve nedendir bilinmez sozlugunuz uzun saatler boyunca kapali kaldi.

e $imdi siz sql kullanmayi mi bilmiyorsunuz? delete from (table ismi) where (tarih kolonunun ismi)>’11.04.2009’ gibi bir $eyi mi yazamadiniz, yoksa acigi mi kapattiniz onca saat.

peki diyelim ki entryleri silmek cok basitti ama acigi kapatmak zaman aldi, tamam bunu anlarim ama $unu anlayamam. entryleri sildiniz ama ba$liklar nicin duruyor hala?

mesela "filistini bombalayalim kampanyasi", mesela "turklerin alman katliami", mesela "hanginiz kötülüyo lan entrylerimi" ve daha pek cok dun acilan ba$lik. ba$liklara bakiyorum ki icleri bo$ ama ba$liklarin kendileri var. ba$lik silme teknolojiniz mi yok?

demek ki neymi$? haydi sozluk acalim dediginiz zaman $ak diye acilmiyormu$ bu meret. kendinizi degil orada emek veren insanlari ve bu insanlar harcami$ olduklari zamani du$unmelisiniz her $eyden once. eger insanlarin vermi$ olduklari emekleri koruyamiyorsaniz da yapmayacaksiniz bu i$i, sahile gidip deniz kenarinda dondurma yiyeceksiniz.
kalimera
10 entry girdikten sonra bir daha entry girilemiyor. entry sınavından sonra bir de sabır sınavına tabii tutan bir mekanizma olduğu sanılmakta bu sözlükte. subjektif entry girilebiliyor.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol