ihl sözlük

independence
yeni du$mu$ piyasaya, rabbim kotuluklerden muhafaza eylesin. islami bir sozlukmu$ kendi anlatimlarina gore. sanirim namazin islamin falan $artlarini yazacaklar.

islami sozluk olarak tanimladiklari sozluklerinde "biz orospu cocuguyduk" $eklinde bir ba$lik olmasi da biraz enteresan. ben islami sozlugum diye yola cikiyorsan ve tanimini bu $ekilde yapiyorsan orospu cocuklugu ile daha dogrusu biz orospu cocuguyduk $eklinde bir ba$likla i$in ne hafiz? sureleri yaz, ayetleri yaz ne bileyim hangi durumlarda oruc bozulmaz onu yaz, zinaya tu kaka de, nihayetinde islami sozlugum ben diye yola cikiyorsun.

kodlamasina gelince, daha once kurulan 270 ayri sozlukle ayni kodlara sahip. o sozluklerden $u anda ayakta duran ancak can ceki$en bildigim kadari ile 3 bilemedin 4 sozluk kaldi. emek sarfetmeden populist amaclarla modaya uymak ugruna sozluk acinca boyle oluyor haliyle. neyse, rabbim yollarini acik eylesin. amin.

http://www.ihlsozluk.com/

edit: buyuk harfe de izin varmi$ entrylerde. ya buyuk harfi engelleyecek fonksiyonu yazamdilar yahut aktif edemediler, ya da bilincli yaptilar. birisi gelip tum entrylerini bir buyuk bir kucuk harfle yazinca ne olacak onu hic bilemedim. mitili ya da melankomik olsa oyle yapardi bak. yok gaz vermiyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol