ihl sözlük

independence
ben $unu anlamiyorum.

tamam dun bir yoneticinizin hesabi ele gecirildi ve olmaz, olmamasi gereken ba$liklar acildi, altina pek cok yine olmamasi gereken entryler yazildi ve nedendir bilinmez sozlugunuz uzun saatler boyunca kapali kaldi.

e $imdi siz sql kullanmayi mi bilmiyorsunuz? delete from (table ismi) where (tarih kolonunun ismi)>’11.04.2009’ gibi bir $eyi mi yazamadiniz, yoksa acigi mi kapattiniz onca saat.

peki diyelim ki entryleri silmek cok basitti ama acigi kapatmak zaman aldi, tamam bunu anlarim ama $unu anlayamam. entryleri sildiniz ama ba$liklar nicin duruyor hala?

mesela "filistini bombalayalim kampanyasi", mesela "turklerin alman katliami", mesela "hanginiz kötülüyo lan entrylerimi" ve daha pek cok dun acilan ba$lik. ba$liklara bakiyorum ki icleri bo$ ama ba$liklarin kendileri var. ba$lik silme teknolojiniz mi yok?

demek ki neymi$? haydi sozluk acalim dediginiz zaman $ak diye acilmiyormu$ bu meret. kendinizi degil orada emek veren insanlari ve bu insanlar harcami$ olduklari zamani du$unmelisiniz her $eyden once. eger insanlarin vermi$ olduklari emekleri koruyamiyorsaniz da yapmayacaksiniz bu i$i, sahile gidip deniz kenarinda dondurma yiyeceksiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol