bol su icerek zayıflamak

independence
genel inani$ bu yondedir.gunde en az 2 litre su iceceksin, hem sagliga cok faydali hem de feci zayiflarsin.

yalan a.k.!

sagliga faydasini tarti$miyorum, konuya bile dahil etmiyorum, ancak o zayiflarsin edebiyati var ya, kulliyen yalan.elma sekeriiii tarafindan gaza getirildim, gunde hic yoksa 3 belki de 4 litre su iciyorum, bunyeye etkisi sadece $ofur $ofur i$etmek oluyor.gram zayifladiysam namerdim.

edit:$imdi bu kizin gunahini da almak olmaz.az once ara$tirdim, su iceceksin tamam eyvallah ama yemegi de azaltacakmi$sin.misal cift pideli 1,5 porsiyon durumlerden once bi vazgececekmi$sin ne bileyim cikolatadan $ekerden uzak duracakmi$sin.sadece su icerek ancak bol bol i$ermi$sin, bi sik zayiflamazmi$sin.
fasa fiso
suyu bolca icersin, kisa araliklirla tuvalete gider gelirsin, gider gelirsin, gider gelirsin.o sirada hareket esnasinda kalorileri yaktin mi is tamam.tek enstantenesi budur.baska da bi yararini gormedik.
septik
tokluk hissi verdiğinden mide bir süre oyalanırmış. işte o bir süreleri arttırdık mı işlem tamammış. mide tembelliğe alışır her zil çaldığında kapımızı tıklatmazmış. bunlar günde 4 litre su içerek bir yılda 13 kilo veren annemin incileridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol