confessions

kerolman1

- Yazar -

  1. toplam entry 19
  2. takipçi 2
  3. puan 1264

kktc başbakanı ersan saner'in müstehcen videosu

kerolman1
teknoloji ve tedbirden habersiz cahil bir şahsın ülke yönetme gafletine düşmesi sonucu rezil kepaze olduğunun simgesidir.

benim seks kasedim çıksa utanır mıyım? hayır. pozisyonları inceler performans değerlendirmesi yaparım.
görüntülü görüştüğüm birine karşı mastürbasyon yapmam video kaydına alınıp ifşalansa utanır mıyım? intihar ederim. daha o kadar düşmedik.

hafıza kaybı

kerolman1
hep yaşamak istediğim harika olay. ama öyle boş bir şekilde olmasın. yaşlı halimde hafızamı kaybedeyim ve hatırladığım yalnızca şu anki halim olsun. bir nevi şimdiki halimle 50 yıl sonrasına zaman yolculuğu yapmak gibi. zengin, güçlü, otorite sahibi, istediği her şeyi elde etmiş biri olduğumu öğrenip tadını çıkarayım (yaşlı halimle nasıl yapacaksam artık).

the good place

kerolman1
Netflix'de yayınlanan öbür dünya temalı dizi. Komedi tabanlı ve 20 dakikalık kısa bölümlerden oluşması akıllarda çerezlik bir dizi olduğu düşüncesini oluşturabilir ama aslında içerisinde oldukça tutarlı felsefi eleştiriler barındırmaktadır. Ahlak konusu çoğunlukla immanuel kant'ın düşüncelerinden oluşur.

Ayrıca fazlasıyla orijinal karakterlere sahiptir. Gördüğünüz ilk andan itibaren bu nasıl karakter diyeceğiniz kişi ise jason mendoza'dır.

felsefe yapmak

kerolman1
insanların çok basite indirgediği, oldukça fazla yetkinliğe sahip olma zorunluluğu barındıran bir eylem. Tamam herkes düşünür, sorgular ama bununda bir kalitesi vardır. Kalitesiz sorgulama bu sınıfa dahil değildir.

immanuel kant

kerolman1
Yalan konusunda oldukça katı düşüncelere sahip olan filozof. Yalan söylemenin hiçbir şartta, hiçbir durumda.. kısacası hiçbir zaman etik olmayacağını iddia eder. Her şeyi en uçta yaşadığı için düşüncelerini çok ciddiye almamak gerek.

platon

kerolman1
Mağara alegorisi ve ve ütopik devlet tasviri ile tanınır. Tasarladığı devlet şeklinde sanatı yasakladığı için sanatçılar tarafından pek sevilmez, seviliyorsa da sevilmemesi gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol