sevdigin kızı genel evde görmek

376
ufak emrah ı tam olarak olmasa bile biraz anlamamıza yarayacak durumdur zira emrah ın hayatındaki hatunların muhtemel yeri genelevdir.
epikuros
seni genel eve kadar takip etmiş, içeri girmeyi de başarıp, tam karının üstünde iş pişirirken içeri girip baskın yapan ve bu anda göz göze geldiğin yapışkan kızlardır, rahat bırakmazlar adamı.
darklord
ancak buram buram acı, gam, keder dolu arabesk filmlerde vuku bulacak hadise. sevgi emek ister zaman ister ve sevdiğini hissettiğin kişiyi tanıman gerekir hal böyle olunca sevdiğin insanın ne iş yaptığını nerde oturduğunu nerelere takıldığını bilirsin. ancak konu salağımız embesilin biriyse eğer hoşlandığı kızı sevdiğini zannediyordur evet evet öyledir o.
ilean
türk filmlerinin vazgeçilmez sahneleridir.akabinde kız genel evden alınır hamama götürülür, 40 tas su döküp hemencik günahlarından arındırılır..hamam çıkışında başındaki beyaz başörtüsü ise eksik olmamalıdır.
defrost
sevaptır diye genelevden kadın alan ve onu bağrına basan, seven temiz bir delikanlının iki sene sonra karşılaşacağı muhtemel bir durumdur.
devamı ise: #247620

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol