google chrome

0 /
mitili
hızına hayran kaldığım browser. arayüzü sade ama bu geçicidir herhalde. belki de böyle kalsa daha iyidir hız açısından. hastası oldum kısaca. bu bilgisayarda bu hız...

hemen bir ekleme: bkz butonları işe yaramıyor. kelimeyi seçip tıkladığınızda yazının sonuna boş bir bkz koyuyor. şöyle: <bkz:>

ama olsun böyle de severim ben onu.
independence
webkit teknolojisini kullanmasi sebebi ile son derece hizlidir, open source olmasi ayri bi guzellik.ama sirf webkit ibneligi sebebi ile sozlugu de firefox ta ki gibi gostermektedir ve bu sebeple de kimi j a v a s c r i p tler sicmaktadir bu browser’da.
serpensortia
3 yıllık emektarım firefox’u tahtından etmiş über hızlı web tarayıcısı.

hızı hakkında $öyle bir bilgi aliyim derseniz buyrun,
http://static.shiftdelete.net/img/article/images/stories/2006/14/google-chrome-test.jpg
zipirinsan
yanlışlıkla indirip de "google chrome ne lan?" dediğim ama sonrasında bağımlısı olduğum internet şeysi. hızlı... sonra sekmeleri donmuyor firefoxta olduğu gibi. indirdiğimin ertesi günü varsayılan tarayıcım, iki hafta sonra baş tacım oldu. canım o benim.
nickten yana sansim yok
bazı programlarla uyumlu olmasa da en güzel tarayıcıdır nazarımda. çok hızlı ve pratik. bu terlik tam benlik. gogıl kırom, evinizin kıromu... dırı dırı dıt.

reklamlar bitti.
independence
kullanici sayisi a$iri derecede artmi$tir. diyebilirim ki sozluge google araciligi ile giren ki$ilerin %80 i artik bu tarayici ile sozluge giri$ yapmaktalar. bu durumda sozlugu bu tarayiciya uygun bir hale getirmek artik kacinilmaz oldu.
independence
bunca senelik ie kullanicisi olarak bu dakikadan itibaren kesinlikle gecmeye karar verdigim web browser. sozlugu de buna gore duzenlemek lazim tabi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol