mesudiye

0 /
goshenit
milyarder filmindeki mesudiye istasyonunu, istasyonla neruda’yı ve neruda’yla yalnızlığı anımsatan bilgiç.

edit: bana iyi gelmedin bilgiç.

yine de,

hoşgeldin...
nys
#1023172

doğuda yaşananları çok güzel anlatmış kendisi... anlatmak istemediğim, tekrarlamak istemediğim, duymaktan kaçtığım şeyleri çok güzel dillendirmiş.. hatırladıkça, okudukça kocaman bir hüzün hakim oluyor insana... kaçmaya çalışsanda, anlamamak için dirensende bir gerçek var orda.. ordaki köylerde.
independence
#1029693


ahahahaha. ayran iciyordum puskurmeme sebep oldu yemin ederim. cok ya$asin, karde$ce ya$asin ne bileyim, irksiz dinsiz milliyetsiz borekler icerisinde ya$asin.
goshenit
#1029749

ağlatan bilgiç. kötü günde varlığını hissettiren;beni sttr et,tnımadığı annem için gece gündüz dualarını yollayan mükemmel dost. bilgi sözlüğün kazandırdıkları için bir liste hazırlasam en üst sırada yer alacak kişilerdendir. varlığın için teşekkür ederim.

ulan harbi trolsün
nys
dürüst insan... aklındakileri, yaşadıklarını, gördüklerini, duyduklarını çekinmeden, utanmadan, umursamadan farklı üsluplarda dile getiren bilgiç. en önemlisi sistem içerisinde kabullenişlerini, kabul etmek zorunda olduklarına değinmesi.. iyiki varsın..

seviyorum seni !
elma sekeriiii
kendisi aşırı kürt milliyetçisi. bir lafı alıp dönüp dolaştırıp münasip yerlerince anlamayı bir prensip olarak edinmiş kendisine. birileri gidip gelip kürtlere bişe’ söylese de ağızlarına sıçsam modunda geziniyor. tipe bak çay demle’den başka hiç bir çerçeveye giremeyen bir birey olarak, pkk’lılara dair analizleri herkesten çok herkesden daha fazla yerinde adabında ve bokunda boncuk buldum edasında yapabileceğine inananan bir canlı türü olarak; her bir pkk ile ilgili kck ile ilgili kürtlerle ilgili yazılan entrylere cevap verme arzusuyla dili dışarda gezmeyi bırakıp biraz daha hayatla ilgili detaylara dalıp burada varolmaya çalışsa bizim de beynimiz sikilmekten kurtulurdu.

burada 2007 yılından beri yazan biri olarak, yazar statüsünde takılan biri olarak, kendi adıma; senden daral geldi. propagandadan daraldım, bir konudaki görüşüme tek tabanca kendi düşünceni beyan edemeden, sözlük kurallarını ezip geçerek cevap vermenden daraldım.

kendi beynine yerleştirmiş olduğu tüm yargıların ardında kör kütük cahil olarak durup da 2 kelam edilmesine dayanamayan bir zavallı.

yazarın biri işte.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol