mesudiye

elma sekeriiii
kendisi aşırı kürt milliyetçisi. bir lafı alıp dönüp dolaştırıp münasip yerlerince anlamayı bir prensip olarak edinmiş kendisine. birileri gidip gelip kürtlere bişe’ söylese de ağızlarına sıçsam modunda geziniyor. tipe bak çay demle’den başka hiç bir çerçeveye giremeyen bir birey olarak, pkk’lılara dair analizleri herkesten çok herkesden daha fazla yerinde adabında ve bokunda boncuk buldum edasında yapabileceğine inananan bir canlı türü olarak; her bir pkk ile ilgili kck ile ilgili kürtlerle ilgili yazılan entrylere cevap verme arzusuyla dili dışarda gezmeyi bırakıp biraz daha hayatla ilgili detaylara dalıp burada varolmaya çalışsa bizim de beynimiz sikilmekten kurtulurdu.

burada 2007 yılından beri yazan biri olarak, yazar statüsünde takılan biri olarak, kendi adıma; senden daral geldi. propagandadan daraldım, bir konudaki görüşüme tek tabanca kendi düşünceni beyan edemeden, sözlük kurallarını ezip geçerek cevap vermenden daraldım.

kendi beynine yerleştirmiş olduğu tüm yargıların ardında kör kütük cahil olarak durup da 2 kelam edilmesine dayanamayan bir zavallı.

yazarın biri işte.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol