covid-19 aşısı

0 /
meekma
aşı hazır gençler hazır olmayan sizsiniz

https://patentimages.storage.googleapis.com/1d/4e/4a/ac8914e765d645/EP3172319B1.pdf

pirbright enstitüsü patenti kapmış bile..

https://www.pirbright.ac.uk/


kimler varmış bi bakalım bu pörbraytın alvercileri arasında
https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/our-major-stakeholders

aaa.. bill and melinda gates foundation..

bil hanımla kocası melindayı tanıyorsun di mi...

şu iki arkadaş..


niye gülüyorlar biliyor musun? bil hanım kesin ikinci dalga gelecek ve bu sefer ciddiye alacaklar diyor.. bunu söylerken bile yüzü aydınlanıyor bill'in, karı koca iki mahluk birden sırıtmaya başlıyor..

aşağıdaki linkte 6:40'tan sonrası
https://www.youtube.com/watch?v=fWQ2DsHWrQE&t=400

bu ikinci dalga bilmem ne meselesi hakkında daha uzun uzun yazmak isterim dostlar, mesele ciddi.. ama başka güne .. çok az vaktim var .


bil her şeyi biliyo biliyorsun.. geçtiğimiz yıl pandemi olacak diye event 201 filan yaptı.. adam kahin. müneccim yarrağı yemiş derler ya .. o hesap.. veya belki de çin, dünya sağlık örgütü denen terörist yapılanma, bil hanım ve bilumum satanist koordineli hareket ediyor da olabilir. ama bunlar hep goble teorisi.. sakın inanmayın. zengin insanlar bizi çok severler..

her neyse.. patent matent böyle aleni sergilenince pisliği bu kadar umursamazca yapınca insanlar haliyle noluyor lan dedi.. pörbraytlar da biraz ortalığı sakinleştirmek için bir açıklama yaptı..

özetle diyorlar ki bill'le olan ilişkimiz arkadaşlık seviyesinde.. sadece bir gece bizde kaldı, onda da tam olarak birlikte olmadık manasında bir şeyler..

dalga geçiyorum... "yııhhhaaa siz çok aptalsınız, o koronavirüs bu koronavirüs diyil biz bi kere tımammı... biz hayvanlarla çalışıyoruz, insanlarla hiç şeetmiyoruz, bak valla korona aşısı filan değil, siz salaksınız siz yanlış anlıyorsunuz cart curt" .. okursun çok merak ediyorsan.. benim yalancı orospu çocuklarının orospu çocuğu yalanlarına ayıracak vaktim yok.

https://www.pirbright.ac.uk/news/2020/01/pirbright%E2%80%99s-livestock-coronavirus-research-%E2%80%93-your-questions-answered

sanki aşı maşı yokmuş da oxford üniversitesiyle çok bişiler geliştiriyormuş gibi tiyatrolar çeken kim peki?

tabi ki de pörbrayt..
https://www.pirbright.ac.uk/news/2020/06/studies-pirbright-demonstrate-two-doses-oxford-university%E2%80%99s-covid-19-vaccine-boosts

belki pörbrayt belki duruma göre başka bir isim.. aşı hazır. hazır olmayan sizsiniz.


psikolojinizi yere sermeye çalışıyorlar. işsizlikle, parasızlıkla, havasızlıkla.. güzel olan ne varsa elinizden alacaklar. parka gidemezsin okula gidemezsin, sinemaya gidemezsin, eğlenemezsin, maça gidemezsin, bir araya gelemezsin.. ama kendileri istedikleri gibi takılacaklar.. sen de sinir olacaksın..

bir noktadan sonra pes etmenizi, pes edip yeter artık getirin aşınızı mı vuruyorsunuz napıyorsanız yapın demenizi bekliyorlar..

insanlık tarihinin en büyük psikolojik operasyonu yaşanıyor.. ve insanlar olarak sadece iki çıkışımız var, ya sekiz metre zıplayan bir virüsün var olduğuna, maske takıp kendi kendini zehirlemenin çok akıllıca bir fikir olduğuna, yüz milyonlarca insanın öldüğüne ama hükümetlerin gerçek rakamları sakladığına, bomboş hastanelerin aslında hastalarla dolup taştığına inanacaksın ya da gerçekleri görmeye başlayacaksın..

yalana inanmaya devam edersen varacağın yer "çin halk işkence baskı takip kontrol tutuklama cumhuriyeti" denen rejim.. hayvan kadar değerinin olmadığı bir totaliter kabus..

bakar mısın kim yaşamak istemez böyle güzel bir rejimde..


Wang yue diye küçük bir kızın ölümü bu.. neden ölmüş, neden kimse yardım etmemiş kendiniz araştırırsınız.

veya ikinci seçenek olarak gerçekleri görmeye başlarsın onlar da panik olmaya başlarlar.. biraz şartlar eşitlenir hiç olmazsa..

iki çıkışımız var dostlar.. başka yok.
redleader
iki gün önce çıkan habere göre, amerika pfizer şirketi ile 2 milyar dolar karşılığında 100 milyon doz aşı için anlaşmışlar. peki bu yaptıkları tek anlaşma mı? tabi ki değil.

astra zeneca ile, 1.2 milyar karşılığında 300 milyon doz.
novavax firması ile, 1.6 milyar dolar karşılığında 100 milyon doz.
moderna ile, yaklaşım yarım milyon dolara 100 milyon doz.
janssen ile, 450 milyon karşılığında 300 milyon doz.

bunlar tek seferlik değil bu arada, yıl sonuna kadar bu kadar doz üretecekler. önümüzdeki yıllarda her biri senede bir milyar aşı üretmeyi düşünüyor.

amerikanın şu anda nüfusu 330 milyon. ya bu aşıyı gelecek nesillere de yapacaklar, ya birileri çok pis para kıracak (gene), ya da bu aşı meselesinin altında daha da pis bir şeyler var.

bu kadar para konuştuk, olağan şüpheilerden birine bakalım. pazartesi günü, bir danışmanlık kurumu amazon'un tahmin ettikleri değerini arttırdı. sırf bu adamlar dedi diye, amazon'un değeri de arttı, bezok amca 13 milyar dolar kazandı.

bir günde 13 milyar. yukarıdaki aşıların toplam devlete maliyeti 4 milyar dolar filan. senden benden alıyorlar ya parayı, saçın valla. bezos tek günlük karının çeyreğini vermesin.
independence
putin dun bir aciklama yapti. aşının rusya tarafından tescillendiğini ve kendi kızına bile bu aşıdan uyguladıklarını söyledi. bakalim ileride neler olacak.
independence
incelemelerime gore su anda dunya genelinde 7 adet umut vaadeden aşı var ve bunlarin icerisidne rusya'nın onay verdiği aşı yok. üc dört tanesinin faz 3 aşamaları son raddelere ulasmis. kalanlarinin faz 3 calismalari da türkiye, bea, suudi arabistan gibi ülkelerde yapilacak. faz 3 calismalari yapilan ülkeler aşılara daha erken erişme şansına da sahip olacak. gerçi bu durum türk insaninin kobay olarak kullanilacağı gercegini değiştirmiyor.
independence
güncel veri olarak dunya genelinde 8 ayri aşı adayı 3. faz calismalari yani insan üzerinde denenme aşamasında devam ediyor. 1 aşı adayı ise 3. faz için izin almis durumda.

Üçüncü aşamadaki aşı adaylarından 5'inin acil kullanımına onay verildi. Bunlardan ABD'de ve İngiltere'de denenen 2'sinin testlerinin ekim sonunda tamamlanarak yaygın şekilde kullanılması hedefleniyor. Diğer yandan Çin ve Rus hükümetleri tarafından acil kullanımına izin verilen 3 aşı adayının ise klinik deneme programı dışında, sağlık çalışanları ve kamu görevlileri üzerinde uygulanmaya başladı.
redleader
daha dün biden hakkında yazarken iki kere "aşı hemencecik bulunur" demiştim.

şansa yaşıyoruz valla.

tüm dünyaya hayırlı olsun aşımız, azıcık şaşırtın lan bizi. madde madde bu haberdeki kolpaları diziyorum. kaynak ny times.
- yıl sonuna kadar 15-20 milyon kişiye kadar hazır olabilirmiş, ama daha bu ilk sonuçları olduğu için 2 ay veri toplamaları gerekiyormuş bir yandan. kasım ayındayız.
- devlet 1.9 milyar dolar yardım önermiş ama pfizer reddetmiş. o olay da, operation warpspeed diye bir şey: devlet yatırımı yapıyor sonra halka bedavaya dağıtıyor hazır olunca. bunu hayrına mı reddeti pfizer? tabi ki hayır.
- virüsün engellemediği 90% için ne olmuş ne bitmiş açıklamamışlar. kovid mi olmuş, ne kadar ağır geçirmiş filan "şimdilik" bilmiyoruz.
- test, 44 bin kişilik gruptan 164 kişi kovid olana kadar sürecekmiş. bu oran da insanların %0.3'ü demek. şu anda kaç kişi covid olmuş peki? o yok.
- bu aşılar çok soğukta tutulmalıymış. ayrı bir haber yapmışlar, "nasıl -80 derecede aşı muhafaza edilir ve yapılır" diye. bu aşıyı çözüp mü kullanıcaz, çözersek 100 derece farkta nasıl olacak atıyorum ekvatorda filan bunları bilmiyorum.

ay'da bulunan şifalı su gibi bir çözümden iyidir.

karamsarlığa kapılmayın bu arada! hani beklediğimiz şyler ama gerçekten bu virrüs belasından kurtuluruz yakında. başka bir bela gelmesin de inşallah.
independence
aşının ABD'deki fiyatlandırılmasında doz başına 159 TL, iki dozunun ise 318 TL olacak. tabi by abd fiyati. bizde vergiler killar tuyler derken 500 den fazla olacaktir.
meekma
adam 4. kere govik olmuş.. hangi aşı ne aşısı?
https://eksisozluk.com/entry/115531706

bence eleman çin terör devletinin korona korku pornosu trollerindendir.. ekşisözlük kaynıyor bunlarla.. joe biden'i satın alan bir güç sekiz on tane götü boklu ekşiciyi de bağlar herhalde.. ya da bilmiyorum maske taktığı için kendini çok akıllı zanneden embesillerdendir..

şaka yapıyorum.. işin aslı pcr testi denen zırvalık. onu yazmak lazım esas da vakit yok.

bağışıklık geliştirme diye bir şey vardı.. noldu ona? hastalığı bir kez geçirince bir daha olmuyordun filan? yarrak kürrek bilimi değiştirdi mi bu "bilimsel" gerçeği?

şeyh şıh yalamaktan suratında daşşak izi çıkmış profesörlerimiz anlatsa keşke.. 10 aydır ilk defa dünya sağlık örgütü denen terörist yapının ağızlarına tıktığı saçmalıkları papağanlamaktan başka bir boka da yarasalar nihayet.. yarasalar... yarasalardan vürük olmuşşş ... eheheehe... he amk.. kesin öyledir.

alllloooo! adam dört kere govik oldum diyo.. nasıl olcak bu aşı işi?
meekma
inekler için yıllardır var olan aşı



"Kompozisyonu: inaktive edilmiş sığır rotavirus G6 ve G10 serotiplerini (≥1.31 ve 1.00 RP*), coronovirus (≥ 1.2 RP*) suşları ve K99 pilusu tasıyan E.coli bakterini (≥ 1.00 RP*) ve adjuvant olarak quil A içermektedir. Koruyucu madde olarak gentamisin ve merthiolate içermektedir."

https://vetrehberi.com/scourguard-4k

şimdi koyunlar için olanını geliştirme tiyatrosunu izliyoruz..


önce aşı.. artık içinde her ne varsa..

sonra her dükkanın girişine bir elektronik okuyucu.. aşı kartsız girilmez şeysi.. sonra ay bu aşı kartı yerine daha kolay bişi olsa goygoyu ve meşhur çip...



görünümü artık bu mu olur başka bir şey mi olur bilemiyoruz.. ama bunlar hep gomple teyorisi... biliyorum hep komple... hep teori..

bu arada çin aşısını yaptırmam diyenleri ben tutup zorla çin aşısını vurdurmaya götürücem... şimdiden söyleyeyim..

çin'den gelen çakma videoları ciddiye alıp piğandeğmic (bilgeyt telaffuzu bu) ilan etcen, sonra çin'den aşı gelince ben yaptırmam onu.. yok öyle numara.. bizzat kulağından tutup götürcem sağlık ocağına, yapın bu ibneye çin aşısını, enjektörü de götüne sokun aklı başına gelsin diye konuşcam hemşirelerle..

ama öte taraftan da geleceği iblis belirlemiyor.. dolayısıyla işinize gücünüze devam edin. son düdük çalana kadar sahadayız.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol