covid-19 aşısı

meekma
aşı hazır gençler hazır olmayan sizsiniz

https://patentimages.storage.googleapis.com/1d/4e/4a/ac8914e765d645/EP3172319B1.pdf

pirbright enstitüsü patenti kapmış bile..

https://www.pirbright.ac.uk/


kimler varmış bi bakalım bu pörbraytın alvercileri arasında
https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/our-major-stakeholders

aaa.. bill and melinda gates foundation..

bil hanımla kocası melindayı tanıyorsun di mi...

şu iki arkadaş..


niye gülüyorlar biliyor musun? bil hanım kesin ikinci dalga gelecek ve bu sefer ciddiye alacaklar diyor.. bunu söylerken bile yüzü aydınlanıyor bill'in, karı koca iki mahluk birden sırıtmaya başlıyor..

aşağıdaki linkte 6:40'tan sonrası
https://www.youtube.com/watch?v=fWQ2DsHWrQE&t=400

bu ikinci dalga bilmem ne meselesi hakkında daha uzun uzun yazmak isterim dostlar, mesele ciddi.. ama başka güne .. çok az vaktim var .


bil her şeyi biliyo biliyorsun.. geçtiğimiz yıl pandemi olacak diye event 201 filan yaptı.. adam kahin. müneccim yarrağı yemiş derler ya .. o hesap.. veya belki de çin, dünya sağlık örgütü denen terörist yapılanma, bil hanım ve bilumum satanist koordineli hareket ediyor da olabilir. ama bunlar hep goble teorisi.. sakın inanmayın. zengin insanlar bizi çok severler..

her neyse.. patent matent böyle aleni sergilenince pisliği bu kadar umursamazca yapınca insanlar haliyle noluyor lan dedi.. pörbraytlar da biraz ortalığı sakinleştirmek için bir açıklama yaptı..

özetle diyorlar ki bill'le olan ilişkimiz arkadaşlık seviyesinde.. sadece bir gece bizde kaldı, onda da tam olarak birlikte olmadık manasında bir şeyler..

dalga geçiyorum... "yııhhhaaa siz çok aptalsınız, o koronavirüs bu koronavirüs diyil biz bi kere tımammı... biz hayvanlarla çalışıyoruz, insanlarla hiç şeetmiyoruz, bak valla korona aşısı filan değil, siz salaksınız siz yanlış anlıyorsunuz cart curt" .. okursun çok merak ediyorsan.. benim yalancı orospu çocuklarının orospu çocuğu yalanlarına ayıracak vaktim yok.

https://www.pirbright.ac.uk/news/2020/01/pirbright%E2%80%99s-livestock-coronavirus-research-%E2%80%93-your-questions-answered

sanki aşı maşı yokmuş da oxford üniversitesiyle çok bişiler geliştiriyormuş gibi tiyatrolar çeken kim peki?

tabi ki de pörbrayt..
https://www.pirbright.ac.uk/news/2020/06/studies-pirbright-demonstrate-two-doses-oxford-university%E2%80%99s-covid-19-vaccine-boosts

belki pörbrayt belki duruma göre başka bir isim.. aşı hazır. hazır olmayan sizsiniz.


psikolojinizi yere sermeye çalışıyorlar. işsizlikle, parasızlıkla, havasızlıkla.. güzel olan ne varsa elinizden alacaklar. parka gidemezsin okula gidemezsin, sinemaya gidemezsin, eğlenemezsin, maça gidemezsin, bir araya gelemezsin.. ama kendileri istedikleri gibi takılacaklar.. sen de sinir olacaksın..

bir noktadan sonra pes etmenizi, pes edip yeter artık getirin aşınızı mı vuruyorsunuz napıyorsanız yapın demenizi bekliyorlar..

insanlık tarihinin en büyük psikolojik operasyonu yaşanıyor.. ve insanlar olarak sadece iki çıkışımız var, ya sekiz metre zıplayan bir virüsün var olduğuna, maske takıp kendi kendini zehirlemenin çok akıllıca bir fikir olduğuna, yüz milyonlarca insanın öldüğüne ama hükümetlerin gerçek rakamları sakladığına, bomboş hastanelerin aslında hastalarla dolup taştığına inanacaksın ya da gerçekleri görmeye başlayacaksın..

yalana inanmaya devam edersen varacağın yer "çin halk işkence baskı takip kontrol tutuklama cumhuriyeti" denen rejim.. hayvan kadar değerinin olmadığı bir totaliter kabus..

bakar mısın kim yaşamak istemez böyle güzel bir rejimde..


Wang yue diye küçük bir kızın ölümü bu.. neden ölmüş, neden kimse yardım etmemiş kendiniz araştırırsınız.

veya ikinci seçenek olarak gerçekleri görmeye başlarsın onlar da panik olmaya başlarlar.. biraz şartlar eşitlenir hiç olmazsa..

iki çıkışımız var dostlar.. başka yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol