bulgaristan dan gelen cevapsız çağrı

independence
+359 ile ba$layan ve devaminda muhtelif numaralardan gelen cagrilar.

bir kac kez gelmi$ti ba$ima ama ba$ligini acmayi unutmu$um bak, 1 dakika once yine bir cevapsiz cagri alinca sozluge yazmi$ miyim diye baktim, yazmami$im.

ba$ka sitelerde de siklikla dile getirilmi$ bu durum. bu cevapsiz cagriya donuyorsun, bir kadin cikiyor. vize parami yol parami ver yanina geleyim falan diyormu$. tabi kimi kek turk erkekleri bu paralari verip ayazda kalmi$ bekci $eyi gibi kaliveriyorlarmi$ ortalik yerde. ne gelen var ne giden.

hayir o degil de gelen olsa nolur ben onu anlamadim. neyse.

edit: anlatilanlara kendim $ahit olayim diye cagri yapilan numarayi aradim, bu sefer de o cevap vermedi. telefon sapigim bile telefonlarima cikmiyor olm lan? cok yalnizim ya.
independence
yeniden arandim ama bu sefer erken gordum arandigimi, hemen geri donu$ yaptim. gul$en isminde bir bayan, turkcesi bir hayli zayif. soyledigine gore kotu yola du$memek ama ana vatanina da donebilmek icin eli yuzu duzgun, kibar, beyefendi, ahlakli bir arkada$ ariyormu$ kendisine.

beni taniyor musunuz dedim, hayir dedi. numarayi rastgele mi cevirdiniz dedim, evet dedi. sistematik $ekilde kadinlara tecavuz ettikten sonra olduren bir seri tecavuzcu & katil olmadigimi nereden biliyorsunuz dedim, tahmin ettim dedi. 11 haneli numaramin hangi hanesi sizde bu tahmini sagladi dedim, anlamadim dedi. ben anladim dedim neyi anladiniz dedi. siz ve tureviniz insanlarin ne yaptigini, neyin pe$inde oldugunu turkiye’de bilmeyen ki$i kalmadi internete girin birer birer okuyun, hatta google’a bulgaristan dan gelen cevapsiz cagri yazin dedim, google ne? dedi. para vermicem size artik anlami$sinizdir herhalde degil mi dedim, kapatin beyefendi kapatin size cok yazmasin dedi.

ulan salak kari, koca turkiye’de arayacak bi beni mi bulsun lan? 20 dakika daha konu$sak bulgaristan’a gelebilmem icin bana para yollamaya bile ikna ederdim seni mal kari. bak sinirlendim ak$am ak$am.
kanlikalem
kesinlikle geri dönüş yapılmaması gereken cevapsız çağrıdır. faturanızda bir sonraki ay cinnet geçirten bir borçla karşılaşmak istemezseniz, yalnızca bu ülkeden değil, pek çok ülkeden gelen cevapsız çağrılara geri dönüş yapmayın.
independence
konu ile alakali bulgaristan’da ya$ayan bir arkada$im tam olarak $u mesaji yazdi bana az once, virgulune dokunmaksizin yayinliyorum;

-----------------------------spoiler----------------------------:

iste bu dolandiricilar yuzunden turkiyedeki kimse teelefonlarimizi acmiyo..gecen hafta edirnede bir bari aradim..bir konser icin bilet fiyatini sormak icin ama kimse cevap vermedi..hayir cevapsiz cagri da yapmiyorum..acip ogrensene ne istedigimi..fatura bana kesilecek iste!

-----------------------------spoiler----------------------------

konudan muzdarip olan tek turk erkekleri degilmi$, bulgaristan’da ya$ayan kadinlarimiz da bu durumdan muzdarip. pehey.
tasarimharikasi
bunlar bi ara bana da sardılar. sabah akşam... turkcell’den beterlerdi amına koyim.

turkcell gene iyi. "hiç mesaj gelmemiş amk yea" diyince bir anda geneceterekecelelelele sakine...

ama bu titan saadet zinciri terk oluşuma dikkat etmek lazım hafız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol