bulgaristan dan gelen cevapsız çağrı

independence
yeniden arandim ama bu sefer erken gordum arandigimi, hemen geri donu$ yaptim. gul$en isminde bir bayan, turkcesi bir hayli zayif. soyledigine gore kotu yola du$memek ama ana vatanina da donebilmek icin eli yuzu duzgun, kibar, beyefendi, ahlakli bir arkada$ ariyormu$ kendisine.

beni taniyor musunuz dedim, hayir dedi. numarayi rastgele mi cevirdiniz dedim, evet dedi. sistematik $ekilde kadinlara tecavuz ettikten sonra olduren bir seri tecavuzcu & katil olmadigimi nereden biliyorsunuz dedim, tahmin ettim dedi. 11 haneli numaramin hangi hanesi sizde bu tahmini sagladi dedim, anlamadim dedi. ben anladim dedim neyi anladiniz dedi. siz ve tureviniz insanlarin ne yaptigini, neyin pe$inde oldugunu turkiye’de bilmeyen ki$i kalmadi internete girin birer birer okuyun, hatta google’a bulgaristan dan gelen cevapsiz cagri yazin dedim, google ne? dedi. para vermicem size artik anlami$sinizdir herhalde degil mi dedim, kapatin beyefendi kapatin size cok yazmasin dedi.

ulan salak kari, koca turkiye’de arayacak bi beni mi bulsun lan? 20 dakika daha konu$sak bulgaristan’a gelebilmem icin bana para yollamaya bile ikna ederdim seni mal kari. bak sinirlendim ak$am ak$am.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol