şanslı masa

theborek
konsept şu: bir masadayken rastgele bir şekilde birileri size geliyor diyor ki: hacı sen şanslısın, gel yarış bizimle. sonra türlü türlü maymunluklar yapıp 5 kağıda kadar ödül kaldırabildiğin yarışma.
sizofrenhukukcu
sevgililerin birbirlerine cinslikler yaparak büyük ödülü kazanmaya çalıştığı yarışmadır. bildiğin kepazeliktir. bazı sevgililer komik olsada bazıları dangoz olmaktadır. klasik insan ya işte.
independence
$u anda kanal d ekranlarinda yayinlaniyor. kiyisindan ko$esinden izledim de, bir kiz var cocuga yapmadigini birakmadi. yemin ederim o cocugun yerinde olsam o kizi camekandan firlatirdim hic tereddutsuz. ne sabirli insanlar var teyallam ya.
tasarimharikasi
yarışmacılar yarışmacı değil casting ajansının belirlediği yüzlerdir. ilk bölümde bi eleman uyardı beni "ben bunu tanıyorum" diye. sonra twitterda da yayıldı bu. kolpa bi yarışma.
independence
yari$macilarin cast ajansindan bulunabilecegi ihtimali uzerinde durmuyorum, oyle bir $ey olsa programi da kanali da itin gotune sokarlardi. hayir oyle olsa da zerre onemli degil $ahsim icin, bir kere daha bakacak degilim zaten ama yine de degildir oyle ya. degildir tabi. cok sacma bi kere. degildir o degildir.
independence
bu masada cinayet cikmasi an meselesi, ne dayaniklilar lan;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/17001/17847242/1/iste-bir-annenin-cildirdigi-an.aspx
kalimero
bazı insanların ne kadar sabırlı olabildiklerine şahit olunabilesi komik program. kurmaca bile olsa -ki sanmıyorum- beni güldürdü, allah ta onları güldürsün e mi..
uraz
güzel bir kızın,erkek arkadaşını beklerken oturduğu masa diye tanım edilebilir.

ahmet- nerdesin meliha?
meliha- kafenin cama bakan kısmında en sondaki masada oturuyorum.
ahmet- niye masada oturuyorsun? sandalyede yer yok mu?
meliha- ıyyyyy boggg..

bu isimler tamamen hayal ürünür, kimse baz alınarak replik haline getirilmemiştir ,aynı isimdeki arkadaşların kusura bakmamaları temennisi ile.
ahuramazda
arkadaşım,eşim,sevgilim vs oyunun sonunda ehehühe beş bin tl için yaptım bunu şakaydı la şaka diye bir laf etse,orada tüm kameraların önünde gelmişine geçmişine küfreder,kameralara hak ettiği malum hareketi yapar,para için bu kadar eşek olunur mu yazıklar olsun der,çeker giderdim.bu ne lan?
alorarola
bir gencin annesine sürpriz bir bayanı kız arkadaşım diye tanıştırması ile ilgili beni kendisine yöneltmiş program.

konuya alakadar bölümü izleme şeysi için;

http://tinyurl.com/6dcghcz
ahuramazda
bir erkek arkadaşım,bir ajansa kayıtlı ve onu çağırıp (bir ay kadar önce )bu yarışmada oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sormuşlardı ve o da kabul etmişti.henüz onun katılacağı çekimler yapılmadı diye biliyorum ancak o şakazedelerin ve mikrofonun takıldığı kişilerin çoğunun oyuncu olduğu,çok azının halktan gerçek kişiler olacağını da söylemişlerdi kendisine.
mmkurabiye
birkaç defa izleme fırsatı buldum yani istesem hep izlerim canım, hani kassam ille de izlicem diye mesela, ama yok öyle bir şey, istemdışı izledim, heh evet denk geldi, herneyse) cidden tam benim içimdeki caninin dürtülerini gözlemledim elemanların komutlarında.

bir de keşke bana da denk gelse diyorum, beş bin lira yaa boru mu!her gün bunun için dua ediyorum. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol