22 ağustos 2011 türk internetinin filtrelenmesi

0 /
independence
22 agustos 2011 itibari ile yururluge girecek olan bir kanun sonucunda, turk internet kullanicisi kimi internet paketlerine dahil edilecek. bu internet paketleri bireyin tercihine gore olacak ancak neyi tercih ederseniz edin yasakli hicbir siteye giremeyeceginiz gibi, bu paketlerin ongordugu siteler haricinde yasakli sitelere girme cali$malari yaparsaniz bunlar da size yasal cezalar olarak geri donebilecek. eri$ime engellenecek sitelerin dahilinde cok yuksek ihtimalle icerisinde bilgi sozluk’un de bulundugu hemen her interaktif sozluk sitesi de yer alacaktir hic ku$kusuz. bu kanunun secimlerden sonra yururluge girecek olmasi ise bir hayli du$undurucu ama hakettik biz aga, valla billa hakettik. kendimizi ozgur bir ulkedeymi$ gibi du$unup fikrimizi yuksek sesle soyledik, iktidari ele$tirdik, uygunsuz politikalara sinir tanimaksizin ver yansin ettik.

biz hakettik bunu ciddi ciddi. neyine lan senin iktidari kiyasiya ele$tirmek, aziz ba$bakanimizin ogluna aldigi gemicik’i aylarca konu$mak? git fikra anlat, yemek tarifi ver, geyik yap, sana mi kaldi boyunu a$an $eylere dil uzatmak? cok igrenc amaclarla kullandik interneti, ben yeni yeni anliyorum bunu.

24 agustos 2011 tarihindehttp://www.allahbuyuksozluk.com isimli yeni sozlugumuzde bulu$mak uzere. allah ba$bakanimizi korusun.
independence
filtre dahilinde btk tarafindan belirlenen internet paketlerinin kullanimlari zorunlu hale gelecek. bu paketler cocuk paketi, aile paketi, yurtici paketi ve standart paket. paketlerin hicbirinde engelli sitelere girmeniz saglanmiyor, tam aksine paketin ongordugu $eklin di$ina cikip dns ayarlarinizi falan degi$tirirseniz yuklu miktarda para cezalari odemek zorunda kalacaksiniz.
theborek
ekşi gitsin ama, safi ergen dolu. burası gibi elitist bir kommunitenin (toplum demeyecek kadar elit olmak) de önü açılır fena mı olur? milenyum hedeflerimiz;
2.000.000. entry, günde 10.000+ entry vs.yi çok kolay beceririz.
independence
btk tarafindan yapilan aciklamaya gore, filtre devreye girdigi zaman alternatif eri$imlere mudahale olmayacakmi$. dolayisi ile yasakli sitelere dns yontemi ile giri$ halen aktif olacakmi$ ve suc kapsaminda bulunmayacakmi$.

inanamadim, guvenemedim ama inanmayi cok istiyorum.
zotac
yahu devlet büyüklerimiz size doğru yolu gösteriyor siz halen engelleme, kısıtlama vb. sıfatlar takıp bi tarafınızı yırtıyorsunuz.

ey türkiye, ey güzel halık;

- bakın, belki sizden geçti ama çocuklarınızın yaradılış hakkında internetten araştırma yapıp o güzel beyinciklerini yorma ihtimali kalkıyor ortadan.

- kariyer, cv ot bok gibi dünyevi işlerle uğraşmaktan kendinizi bir türlü alıkoyamadığınızı bildiğinden, devlet büyüklerimiz en azından çocuklarınızı bu bağımlılıktan kurtarmak adına, ileriye yönelik atılımlarda bulunmuştur.

- sizler nasıl doğduğunuzu belki de ailelerinize soramadı, internet denen, şeytan icadına mahkum oldu. sizin aile büyükleriniz de keşke zamanında salaklık yapmasaydı da, bizim gibi zekice davranıp, bu kadar ileri görüşü devlet büyüklerini tee o zamandan seçselerdi. o zaman siz de zındık yuvası olan internetten öğrenmek yerine, halen leyleklerin cinsel kuvvetine inanacaktınız. ne mutlu çocuklarımıza...

bakın saymakla bitmez, sahip olacağımız geleceğin nimetleri. ne şanslıyız ki, yüce allah bize böyle devlet büyüklerini gönderdi, sahi la bunları biz mi seçmiştik, allah mı göndermişti ? amaaann ne diyorum ben, tövbe kendimden kuşkuya düştüm haşa tövbe... gelin akıllı olun, hemen kalkıp abdest alın, tövbe edin ve tövbe namazı kılın bi kaç rekat.
sonra bilgisayarınızı formatlayın, kesinlikle lisanslı windows kurun, kul hakkına girmeyin, sonra da bilgisözlük milgisözlük böyle kazmaca, saçmasapan günah yuvalarından fink atmayın, fingirdemeyin. iman edin.


durmak yok hedef 2023



uraz
kendilerini halkın kahramanı ilan eden örümcek adamların, ağlarını internet ağlarına karıştırmalarıyla oluşan durum. örümcek kafalarından süzülen ağlar illa her yeri kirletecek, hayaldi ve gerçek oldu denilecek..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol