22 ağustos 2011 türk internetinin filtrelenmesi

independence
22 agustos 2011 itibari ile yururluge girecek olan bir kanun sonucunda, turk internet kullanicisi kimi internet paketlerine dahil edilecek. bu internet paketleri bireyin tercihine gore olacak ancak neyi tercih ederseniz edin yasakli hicbir siteye giremeyeceginiz gibi, bu paketlerin ongordugu siteler haricinde yasakli sitelere girme cali$malari yaparsaniz bunlar da size yasal cezalar olarak geri donebilecek. eri$ime engellenecek sitelerin dahilinde cok yuksek ihtimalle icerisinde bilgi sozluk’un de bulundugu hemen her interaktif sozluk sitesi de yer alacaktir hic ku$kusuz. bu kanunun secimlerden sonra yururluge girecek olmasi ise bir hayli du$undurucu ama hakettik biz aga, valla billa hakettik. kendimizi ozgur bir ulkedeymi$ gibi du$unup fikrimizi yuksek sesle soyledik, iktidari ele$tirdik, uygunsuz politikalara sinir tanimaksizin ver yansin ettik.

biz hakettik bunu ciddi ciddi. neyine lan senin iktidari kiyasiya ele$tirmek, aziz ba$bakanimizin ogluna aldigi gemicik’i aylarca konu$mak? git fikra anlat, yemek tarifi ver, geyik yap, sana mi kaldi boyunu a$an $eylere dil uzatmak? cok igrenc amaclarla kullandik interneti, ben yeni yeni anliyorum bunu.

24 agustos 2011 tarihindehttp://www.allahbuyuksozluk.com isimli yeni sozlugumuzde bulu$mak uzere. allah ba$bakanimizi korusun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol