22 ağustos 2011 türk internetinin filtrelenmesi

zotac
yahu devlet büyüklerimiz size doğru yolu gösteriyor siz halen engelleme, kısıtlama vb. sıfatlar takıp bi tarafınızı yırtıyorsunuz.

ey türkiye, ey güzel halık;

- bakın, belki sizden geçti ama çocuklarınızın yaradılış hakkında internetten araştırma yapıp o güzel beyinciklerini yorma ihtimali kalkıyor ortadan.

- kariyer, cv ot bok gibi dünyevi işlerle uğraşmaktan kendinizi bir türlü alıkoyamadığınızı bildiğinden, devlet büyüklerimiz en azından çocuklarınızı bu bağımlılıktan kurtarmak adına, ileriye yönelik atılımlarda bulunmuştur.

- sizler nasıl doğduğunuzu belki de ailelerinize soramadı, internet denen, şeytan icadına mahkum oldu. sizin aile büyükleriniz de keşke zamanında salaklık yapmasaydı da, bizim gibi zekice davranıp, bu kadar ileri görüşü devlet büyüklerini tee o zamandan seçselerdi. o zaman siz de zındık yuvası olan internetten öğrenmek yerine, halen leyleklerin cinsel kuvvetine inanacaktınız. ne mutlu çocuklarımıza...

bakın saymakla bitmez, sahip olacağımız geleceğin nimetleri. ne şanslıyız ki, yüce allah bize böyle devlet büyüklerini gönderdi, sahi la bunları biz mi seçmiştik, allah mı göndermişti ? amaaann ne diyorum ben, tövbe kendimden kuşkuya düştüm haşa tövbe... gelin akıllı olun, hemen kalkıp abdest alın, tövbe edin ve tövbe namazı kılın bi kaç rekat.
sonra bilgisayarınızı formatlayın, kesinlikle lisanslı windows kurun, kul hakkına girmeyin, sonra da bilgisözlük milgisözlük böyle kazmaca, saçmasapan günah yuvalarından fink atmayın, fingirdemeyin. iman edin.


durmak yok hedef 2023



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol