14 mart 2011 ibrahim tatlıses in vurulması

0 /
tasarimharikasi
sevgili sözlük, silahlı saldırıya uğramış kendisi;

http://www.haberturk.com/yasam/haber/610117-ibrahim-tatlises-vuruldu

ciddi anlamda sarsıldım şuan.
tasarimharikasi
henüz kesin bişey yok. ayrıca şuuru açıkmış. son gelen haberler bu yönde. kafasında mermi çekirdeği kaldı diye geçti dha muhabiri, okana bağlanıp söyledi 10 dakka evvel.
tasarimharikasi
sözlük şuan ağlaya ağlaya yazıyorum bunu. beyin tomografisi çekilmiş göz kırpmış "yaşıyorum" anlamında. hastanede derya tuna oğlu sevinmişler haliyle habere. tez zamanda şifalar olsun.
independence
studyodan cikarken uzun namlulu bir silahla ba$indan vurulmu$. her ne kadar hayati tehlikesi devam ediyor dense bile pek cok degi$ik kanalda da hayati tehlikesinin du$tıugu soylenmekte.
rumuz pilis tiray egen
sağlık durumu ciddiyetini korurken risk devam ediyormuş. doktoru binlerce tıbbi terim kullanarak bir açıklama yaptı ama anladıysam arap olayım. olayla ilgili henüz kriminal bir haber geçilmedi. kim vurmuş? niye vurmuş? olay yeri kamera görüntüleri v.s. soruşturmayı merak ediyorum sözlük.
sipsi
doktorları tarafından yapılan yeni açıklamaya göre olay anında felç olmuş.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/610244-tatlisesin-doktorlarindan-yeni-aciklama
eflatun
açıklamalara göre özel danışmanı buket çakıcı yoğun bakımdan çıkmış,hayati tehlikeyi atlatmış.


not:ibrahim tatlıses’in vurulma olayı yüzünden sabah sabah müthiş azar işittim.burdan beni azarlayan arkadaşa selamlarımı yolluyorum.
epikuros
vuruldu, yaralandı, yoğun bakıma girdi, felç oldu. bir sürü şey söyleniyor hakkında. ömrü uzun olsun. bunu bir tarafa bırakırsak -sesine, yorumuna, türk müziğindeki yerine laf etmeden- kişiliğini, irili ufaklı tüm dağları ben yarattım havasını, karanlık tarafını beğenmediğim bir insandı. adamın vurulduğu gün, hakkındaki olumsuz duygu & düşüncelerden bahsetmek iğrenç gözüküyor evet ama, söylemem gereken şey, şu haberin çok büyük bir "şok etkisi" yaşatmadığı. bir elinin hep o taraklarda olduğu bilinen biriydi. aynı zamanda duygusal bir tarafı da yok değildi. binlerce insana ekmek kapısı olmuştu da. kendisinden di’lı geçmiş zamanla bahsetmek için can atmıyorum hayır, sağlığına kavuşur umarım. ben doğmadan önce de "ibrahim tatlıses" ismiyle var olan biriydi kendisi, "bu ona bir ders olur" deme gafletine düşmeyeceğim. çoğumuz muhtemelen daha az bön olmazdık onun konumunda olmuş olsaydık.
epikuros
bir çok gazete ve ajansın şimdiden,
"ibrahim tatlıses’in hiç bir yerde görmediğiniz fotoğrafları"
"ibrahim tatlıses’in sesinden hiç duymadığınız şarkılar"

gibi slayt şovlu videolu haberlere başlamasına vesile olmuş olay.
tasarimharikasi
saldırıyı pkknın kolu olan tak üstlenmiş. yani sonuçta adres belli. milletvekilliği için adaylık başvurusu arefesinde böyle ciddi bir saldırıyı ercüment çözer yapıcak değildi herhalde. o kadar saçmalamaya gerek yokmuş.
independence
kamera kar$isina cikip $arki soylemek isteyen herkes icin super bir firsat oldu bu durum. her kim ki ekranlara cikmak istiyor, solugu ibrahim tatlises’in bulundugu hastanenin bahcesinde aliyor. sonra gelsin mikrofonlar, acilsin kameralar. ayaginda kundura soyleyen mi istersin, sarho$’u soyleyen mi istersin, hastane bahcesi olmu$ bir yetenek sizsiniz turkiye kivami. $arki soylemeyen de dagitilan bele$ lahmacunlardan yiyip kameralara poz vermek icin orada. hastane bahcesinde $u anda bulunan insanlarin %40 i sirf bu sebeple oradadir, ben buna yemin bile edebilirim. ak$am ben de gidip tum uzatilan mikrofonlara "acimiz cok buyuk, bilgisozluk.com" diyecegim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol