türk bayrağının yanında kürt bayrağı da bulunsun

independence
ba$lik aslinda bu $ekilde degil de $u $ekilde olmaliydi;

"türk bayrağının yanında kürt bayrağı da dalgalansın"

yediremedik 50 karaktere ya neyse..

son osman baydemir vecizesidir.

bu adamla ayni yerden oksijen aldigimiza dair bir $uphem yok, yegane $uphem oksijeni neremizde enerjiye cevirip neremizden karbondioksit olarak di$ari saldigimizda aslinda.

bunca zaman "kürt devleti kurmak gibi bir niyetimiz yok" diyenler ve yine dune kadar "turkler ile kurtler ayrilmasin, boyle bir arzumuz yok" diyenler, bugun kalkip turk bayragi ile kurt bayragi yanyana dalgalansin diyorlar. once birisi bana bir aciklasin hacim, kurt bayragi ne lan? senin bir ulken ya da bir devletin mi var da bayragin oluyor ve hatta bu bayragin turk bayraginin yaninda dalgalaniyor? hadi diyelim ki senin bir devletin ve bir de bayragin var peki tamam da, madem oyle bir yer var sen nicin turkiye cumhuriyeti sinirlari icerisinde yer alan bir ilin belediye ba$kanisin da kendi ulkende degilsin? muhakkak senin kendi ulkende kurt bayragi dalgalaniyordur degil mi? git onun golgesinde mangal falan yapsana sen, ne i$in var turkiye cumhuriyetinde?

yalniz ici$leri bakaninin cumlesi cok cok ho$uma gitti dun, $oyle buyurdu kendileri;

"organlari yer degi$tirmi$ birileri de kalkip konu$uyor oyle sacma sapan."

yani demi$ ki, gotu ile beyni yer degi$tirmi$, beyninin uzerine oturunca da basinc yapiyor, e bu havada da basinc cekilmiyor haliyle.

cumhuriyet ba$savciligi da bu soylemleri sebebi ile osman baydemir hakkinda soru$turma ba$latti bu arada, bunu da gormezden gelmemek lazim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol