2009 eurovision şarkı yarışması

0 /
armour
mence azerbaycan en 1inci yere çıxacaqtı çünki olways musiqi ve aysel çox gözeldi. hadise yaxşi ve iddialı faqat hadisenin özünü bozmayaydılar heç olmasa kendi qaset şarqılarıdan biriyle çıxaraydılar bare o zaman en 1inciliqe bele çıxardı, teessüf ki qıçıma çeverdiler qızı.
instrument
yırtık kotum ve beyaz tişörtümle katılmak istediğim yarışmadır. ben başvurmuştum ama bu giysiler hadiseye daha güzel oturunca beni elediler.
melankomik
göt baş açarak bu kadar oluyor tabi. çocuk kemanını konuşturdu kaptı birinciliği.

şu yoruma yaptım ya, kendimden iğrendim.
independence
ola ki hadise tipki yarifinal elemeleri ak$aminda oldugu gibi sahneye cok sigara icen birisinin bogazina balgam takilmasi halindekine benzer ses tonu ile cikar ve yanindaki insanlarin sesi kendisini bastirirsa, ilk 5 e girmemiz dahi ciddi anlamda mucize olacaktir.

ama yok, tipki yilba$i ak$amindaki gibi hem dansi hem de sesi ile aksaksiz bir $ekilde herkese hitap edebilecek duruma gelirse, o zaman birincilige yari yariya iddiaya girerim rahatlikla.

ke$ke yari$maya o yirtik kotu ve kisa beyaz tisortu ile ciksaydi, o kiyafet cok daha seksiydi.
kalimera
hadi norveç neyse, yarışmacı ufaklık keman neyim çaldı, dansçılar köpek gibi oynadı zıpladı hatta bi tanesinin sağ ayağındaki ayakkabı mı ne fırladı, atraksiyon falan vardı ama o izlanda soğuk hava dalgasından başka ne yaydı da ikinci oldu anlamış değilim. zannediyorum juridekiler birbirlerinden kopya çekerek yarışmanın seyrini belirledi. normal halk oylaması böyle sonuçlar vermez.
telsiz arkadasi
geçen seneki eurovision a ait üç önerme:

a) o norveçli kemancı ibne olmasaydı, birinciydik.
b) o norveçli ibne kemancı olmasaydı, birinciydik.
c) o ibne kemancı norveçli olmasaydı, birinciydik.
elma sekeriiii
dünyanın en cok konu$ulan dilinin ispanyolca olmasına ragmen, ispanya bile ingilizce $arkıyla katılmı$tır yarı$maya.
yuh abicim, kültürel emperyalizm ahan da budur.
independence
$arkilar bitti, sira oylamada. sanirim 1 saate kadar belli olacak turkiye’nin durumu. ben gene de azeri kizi tutuyorum, onla beraber $arki soyleyeni farkindaysan tamamen yok farzediyorum.
independence
ahahaha, ruslar uluslararasi uzay istasyonuna canli baglanti yaptilar, oradan oylamayi ba$latacaklar. vay a.k., allahin rusu dunya sinirlarina da sigamadi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol