confessions
  1. toplam entry 31
  2. takipçi 1
  3. puan 3851

en güzel oyun müzikleri

kendilerinebagladilarkendilerine
oyun oynarken insana bulunduğu yeri unutturup başka bir dünyadaymış hissi yaratan , oyunların ambiyansına katkı sağlayan yeri geldiğinde müzik zevkimizi geliştiren müziklerdir.

bunların başında hitman 2 trouble in russia gelir . aklıma geldikçe eklemeye devam edeceğim



mafia : city of lost heavendan bu şarkı kesinlikle unutulmazlardan




mafia 2'nin tüm müzikleri güzeldir ancak şu şarkıların yerleri başka ;



bu bir reklamda kullanılmıştı sanırsam




league of legends'ta tanıdık bir ses tahm kench karakterinin şarkısına ilham olan şarkı . ülkemizin en iyi virtüözlerinden yavuz çetin'den oyuncak dünya ;

mahmut onur karslıoğlu

kendilerinebagladilarkendilerine
odtü inşaat bölümü geomatik mühendisliği dalında görevli prof. dr. ünvanlı bir öğretim üyesi.alanında bilgi seviyesi muazzam olmakla beraber iş ingilizcesi mükemmeldir. ancak sınavlarda ne verdiyse aynısını istemekten de geri kalmaz.
sanırım kendisi de bir haritacı ve katü mezunu ancak bu kendi bölümünden olan öğrencilere iyi davranacağı anlamına gelmez. aksine harita mühendisi iseniz ve anlattığı konuyla ilgili en ufak bir anlamama belirtisi gösterdiğiniz zaman sadece sizi değil mezun olduğunuz okula kadar eleştirebilir.sanırım bunda almanya münih'te dlr(deutsches zentrum für luft- und raumfahrt )'de champ ve rosat uydularının yörünge tayininde çalışmış olmasının payı büyük. eğer ön yargılarınızı yıkıp ne dediğini anlamaya çalışırsanız kendisinden çok şey öğrenebilirsiniz.
kişisel sayfası şu :http://www2.ce.metu.edu.tr/~mokarsli/

ggit

kendilerinebagladilarkendilerine
odtü'de eğitim veren bir yükseklisans programı. açılımı; geodetic and geographic information technologies şeklindedir.bu kurumda adından da anlaşılabileceği gibi jeodezi ve coğrafi bilimler üzerine çalışmalar yapılmaktadır.bölümün başında doçent dr. uğur murat leloğlu bulunmaktadır ve uzaktan algılama derslerini vermektedir. öğrenci profili yüksektir. ödevleri zordur ve zaman alır. ancak hem çalışıp hem ders geçenler çoktur.
bölüm sitesi http://ggit.metu.edu.tr/

güneydoğuda operasyonlar sırasında yazılan duvar yazıları

kendilerinebagladilarkendilerine
son teknoloji teçhizatlara , yerel muhbirlere dağıtılan milyonlarca dolara rağmen 5 bine yakın asker kaybetmiş 32 bin askeri yaralanmış amerika için " sız bılıyor musunuz amerıka ırak'a gırerken uyguladığı psıkolojık savaşı ? adamlar öyle güzel uyguladı kı ırak'ta dırenışle bıle karşılaşmadılar. " diyen yazarları göstermiştir. ayrıca bu arkadaşın insan haklarından da haberi olmadığı şurada anlaşılmaktadır ;"yok efendım evın yatak odasına gırmışte yok efendım mahremıyete saygı yokmuş utanmışız da geçın bunları geçın."
kayıplar için kaynak http://antiwar.com/casualties/

akit tv'nin demirtaş'a köpek demesi

kendilerinebagladilarkendilerine
klasik siyasal islamcı kafasına örnektir. bir insanı sevmeyebilirsiniz fikirlerine katılmayabilirsiniz hatta o insanın varlığı bile size rahatsızlık verebilir. ancak sadece siyasal islamcı türünde gördüğüm ilginç bir davranış onları sevmedikleri şeylerden uzaklaşmaktan alıkoyuyor sevmedikleri şeylerle yüzgöz olup gittikçe nefret ettikleri şeylere dönüşüyorlar. kısaca ; hdp anayasa uygun olarak kurulmuş bir parti mi ? evet , değilse kapatılır. selahattin demirtaş milyonlarca oy almış bu yasal partinin yasal başkanlığını yapıyor mu ? evet. o zaman vatandaş olarak sevmediğimizi göstermenin yolu oy vermemektir yeri gelince insan gibi eleştirmektir. bu kafa ile nereye varacağız çok merak ediyorum.

güneydoğuda operasyonlar sırasında yazılan duvar yazıları

kendilerinebagladilarkendilerine
bir kısmı psikolojik üstünlüğü sağlama amacı güden yazılar olsa da ne yazık ki son zamanlarda vandallık seviyesinde ölçüsüzce yazılmış bir çok yazı görülmeye başlanmıştır. infial yaratan son örnek ;http://www.evrensel.net/haber/276107/ozel-harekatcilarin-yuksekovadan-paylastigi-fotograf-tepki-gordu
yani şimdi bunu yazmanın çekip paylaşmanın ne anlamı var kime ne faydası dokunacak şunun anlamak mümkün değil. zaten karşıda her hareketten bir anlam çıkarıp istediği gibi çekip sündüren yalancı bir güruh var ellerine niçin koz verilir anlamak mümkün değil.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol