confessions

damlabrb

- Yazar -

  1. toplam entry 86
  2. takipçi 1
  3. puan 2906

istiklal caddesi

damlabrb
İstanbul Taksim denilince ilk akla gelen yerlerden birisidir İstiklal Caddesi. Nostaljik tramvayların çalıştığı, yalnız yayalara açık olan ve Cumhuriyet döneminde konsolosluklara tahsis edilen tarihi elçilik binaları ile çevrili ve yaklaşık 1,5 km. uzunluğundaki İstiklal Caddesi, aynı zamanda İstanbul'un en popüler caddesi. Bir zamanlar Grande Rue de Pera olarak anılan olan cadde, Beyoğlu ilçesinde bulunuyor. Aynı zamanda İstanbul'un en popüler kültür ve sanat merkezi konumunda.

enes batur

damlabrb
Türk YouTuber, oyuncu ve şarkıcı. Mayıs 2020 itibarıyla Türkiye'nin en çok aboneye sahip bireysel YouTube kanalının sahibidir. Eğlence, Vlog ve challenge türü videolar çekmektedir.

gavin newsom

damlabrb
Kaliforniya'nın 40. valisi olan ve Ocak 2019'dan bu yana hizmet veren Amerikalı bir politikacı ve iş adamı. 2004-2011 yılları arasında San Francisco kentinin 42. belediye başkanı olarak görev yaptı.

altın

damlabrb
Altın, kimyada Au sembolü ile gösterilen yumuşak, parlak sarı renkte kimyasal bir element. Altının parlak sarı rengi, asitlere karşı dayanıklılığı, doğada serbest halde bulunabilmesi ve kolay işlenebilmesi gibi özellikleri, insanların ilkçağlardan beri ilgisini çekmiştir. Bunların yanı sıra altın yatırımı da günümüzde yapılmaktadır. https://altinfiyatlaricanli.net/ canlı altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.

hollywood

damlabrb
Eğlence sektörünün sözlük anlamı Hollywood, TCL Chinese Theatre ve yıldız geçidi Şöhretler Kaldırımı sayesinde turistlerle dolup taşar. Ünlü yerleri arasında, Hollywood Bowl gibi tarihi müzik mekanları, Paramount Pictures ve Oscar Ödülleri'ne ev sahipliği yapan Dolby Theater yer alır. Sahne sanatları tutkunları, doğaçlama komedi kulüplerine, retro barlara ve içeri girmesi pek kolay olmayan gece kulüplerine gidebilirler. Yakınlardaki Thai Town restoranları, yerel halkın tercih ettiği yemek yerlerindendir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol