confessions

zeyra

- Yazar -

  1. toplam entry 191
  2. takipçi 1
  3. puan 47572

durex

zeyra
çok eğlenceli sloganlara sahip prezervatif markası, en son dünya kupaasında "dünya bir topla bu kadar eğlenirken iki topla ne kadar eğlenceli olur düşünsenize" diyerek yine beni güldürmüştür. bir de sitesinde aylara göre pozisyonlar filan var, ee o da ilginç.

nothelle

zeyra
bilgi sözlük camiasından yüzünü gördüğüm ilk bilgiç, gerçekten varmış böyle birisi. kendisi taaa balıkesirlerden gelip çay ısmarladı bana o yetmedi bir de börek ısmarladı, ben yedim o baktı, ben konuştum o dinledi, geride hiç somut kanıt bırakmamaya çalıştım ama olmadı tuttu bir de fotoğraf çekti. ayrıca meraklı bir insanmış bunu da buluştuktan çok sonra öğrendim

file çorap

zeyra
eskiden kadınların giymesi durumunda garip karşılanan, ağ şeklinde ki çorap türüdür.
günümüzde daha çok gotik diye tabir edilen insanlarca tercih edilir aynı zamanda bazı erkeklerin kadınları çekici yapan şeyler listesinde yer alır.

bengi semerci

zeyra
marmara diş hekimliği fakültesinde psikoloji dersine girmiştir, hayatından enstanteneler eşliğinde gayet eğlenceli ders anlatır, hoş sohbettir, sınavda defter kitap açık olsun der ama yine de düşük not alınır, verilir ama öyle de sevilesi insandır.

lüküs hayat

zeyra
ekrem reşit rey ve cemal reşit rey tarafından yazılmış tiyatro oyunu.
istanbul şehir tiyatrolarında haldun dormen yönetmenliğinde müzikal olarak sergilenmiştir. çok da başarılı olmuştur, görülmeye şayandır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol