confessions

stiger

- Yazar -

  1. toplam entry 46
  2. takipçi 1
  3. puan 45865

volkswagen

stiger
vosvos efsanesi hala devam eden imajı güçlü kendisi güçlü alman markası.. alınası binilesi sürülesi hatta 4.0 litrelik 275 beygir güç üreten passat w8’i bal dök yalanası olan aracı üreten firma!

saygıyla eğiliyoruz...

yaran uyarılar

stiger
by bilgisözlük

"sozluge login olarak ve entry yazmayarak neyi gozlemliyorsunuz, entry yazdiginiz zaman birileri sizden hesap mi soruyor, yazmadan durmak cool bir davrani$ mi gunumuzde? bu sorularin cevaplarini "ne demek istedin sen $imdi" yaz 7589 a gonder, cevap ruyalarina girsin!

bu bir bilgicell hizmetidir, 18 ya$indan kucuklerin kullanmasinda zerre sakinca yoktur.

(yani demi$im ki; arkada$im sen de hayata dair du$uncelerini yahut bilgileriniz bizlerle payla$mak istersen sakin cekinme, yaz. o zaman goreceksin ki sozluk cok daha eglenceli olacak. bu duyuruyu okuyan herkes gunde sadece 5 er entry girerse msn parali olmayacak ve msn adamcigi bikinili hatun $eklinde olacakmi$, microsoft’ta cali$an bir arkada$im salladi bunu, oradan duydum.)"

ermeni futbol federasyonunun logo değiştirmesi

stiger
ermeni f.f. eski logosunda ağrı dağı yer almakta idi, dün cumhurbaşkanı abdullah gül’ün ziyaretinin kesinleşmesinin ardından logo altüst oldu , logodaki dağ yandı bitti kül oldu, şimdi bu sizce;

a) ironik midir?
b) türkiye adına siyasi bir zafer midir?
c) ermeni korkaklığı mıdır?
d) ermeni jesti midir?
e) acaba nedir? nedir? bisküvi deyinc.....

bankamatik memurları

stiger
"2004’te trafik kazasında bacağı kırılan düzce merkez ilçe nüfus müdürü m. burhan erçek, birbiri ardına 1256 günlük rapor aldı. erçek, yasal ve mazeret izinleri ile birlikte yaklaşık 88 ay, yani 7 yıldan fazla bir süre işe gelmedi. sonunda duruma isyan eden düzce valisi’nin ’resen emekliliği’ için işlemleri başlattığını duyan erçek, kısa sürede ’sağlam raporu’ alıp işine koştu " (hürriyet/onpunto)

bu kadar vergi nereye gidiyor tartışmasının noktası olup, bu bankamatik memurlarının hepsine bankamatik girsin dedirten durum..

kene riivis

stiger
kene riivıs.. son günlerde oldukça gündemde olan kenelerden en yakışıklısı ve en karizmatiğidir.. dişi kenelerin kalbinde taht kurmuş olsa da o bir "gay" dir..

tags: kkka, kırım kongo kanamalı ateşi, kene, haşere mücadele, ayakta veren dişi keneler, almayan erkek keneler

gripin

stiger
bazı eczanelerin "bakkalda satılan şeyi ben satmam" şeklinde protesto ederek artık satmadığı ilaç (!)

konuyla ilgili eczacı yorumu şöyledir:

-gripin var mı?
"yokk"
-neden burası eczane değil mi?
"bakkala kadar düşen şeyi ben satmam"
-ama siz ilaç satmak zorundasınız
"10 kuruşluk ilaçtan günde 100 tane satsam ne olur satmasam ne olur..."

erkekler tuvaleti

stiger
2 elimi de fötüme attıp pisuvara rahat rahat "işediğim" yerdir. diğer erkeklerin "oha" şeklinde karşılamaları da işin cabasıdır. "sizin de bu kadar olsun siz de tutma ihtiyacı hissetmeyin" havası vermek içindir herşey..

9 temmuz 2008 amerikan konsolosluğu na saldırı

stiger
bu entry nin takibe alınmasına neden olabilecek başlık çeşidi..

"savcılık entryi i ihbar kabul ederek independence ve mademoiselle carole kod adlı kişileri göz altına aldı, independence savcılıkta verdiği ifadede "valla ben yazmadım, orası halka açık biyer, yazana sorun" derken mademoiselle carole susma hakkını kullanacağını belirtti"

zayıflamak

stiger
özellikle mart - ağustos aylarında bu tür ürünlerin de satışını yapan eczanelerin satışlarının tavan yapmasına neden olan heves biçimi.. işe yarayanı da vardır yaramayanı da bu ürünlerin ama satıldığı aşikardır

küçükgoogle

stiger
şu "benle arkadaş olmak isteyen" muhabbeti de ayrı bir geyik olup, her türlü ortamda, yazı yazılabilen heryere abazaların yazdığı bi entry dir.. şu şekilde gelişebilir:

yer : herhangi bir forum
konu: küresel isınma için alınabilecek şahsi önlemler

abaza şahıs entrysi: "evet arkadaşlar gerçekten bu ısınan küre başımıza iş açacak, lütfen herkes üzerine düşeni yapsın, küremizi ısıtmasın, ben 28 yaşında atletik yapılı bir işadamıyım(!) tanışmak, arkadaş olmak isteyen bayanları bekliyorum msn [email protected] (lütfen sadece bayanlar ve ciddi olanlar yazsın)"

anlaşılacağı üzere küreyi ısıtanların başında gelio arkadaş...

küçükgoogle

stiger
www.kucukgoogle.com adresinden ulaşılabilen ve her aramada siteyi yapana cüz-i bir miktar dolar kazandıran (0,00- 0,02 $) google destekli arama motoru.. tabi potansiyeli farkeden bir başka akıllının dahttp://www.küçükgoogle.com şeklinde türkçe karakterlerle benzer bir versiyonunu yaptığı site..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol