confessions

jacky

- Yazar -

  1. toplam entry 216
  2. takipçi 1
  3. puan 47774

diş macunu ile kol kırmak

jacky
sağlam bir kol üzerine diş macununun iyice boca edilip sürülmesi,yedirilmesi ve 2 saat bekletilmesi sonucunda,cok sert olmayan bir cisimle kola vurulması halinde oluşabilen hadisedir.askerde bazı uçmuş erlerin askerlikten yemek için başvurdukları bir yöntemdir.

aggelos basinas

jacky
1976 doğumlu,yunanistan milli takım kaptanı,uefa kupasında o zamanlar panatinaikos formasıyla fenerbahçe’ye gayet şık bir gol atan,duran toplarda çok etkili olan,şu an real mallorca forması giyen ve galatasaray’a gelmesi an meselesi olan defansif yönü kuvvetli, 20 numaralı forma hastası orta saha oyuncusu.

fuck you

jacky
sinema salonlarında alt yazıda çevirisi cehenneme git şeklinde olan, yaf kardesim niye doğrusunu yazmıyorsunuz,adam içtenlikle basmış küfürü,siz lafın içine ediyosunuz, adamın performansından çalıyosunuz diye düşünmeme sebep olan ingilizce söz öbeği.

mr brooks

jacky
son yıllarda izlediğim en güzel cinayet filmlerinden biridir.cok fazla ses getirmemesini anlayamadıgım,cok sevdiğim aktor kevin costner’ın oyunculuğunun tavan yaptığı bir filmdir.

dudak kurumasi

jacky
berbat bişeydir,ozellıkle kış aylarında,sağlam bi fiziğe sahip olmama rağmen,allah’ım bu kuluna neden böle çatlak dudaklar verdin dedirten, elimde kavun aromalı lipstickle gezmeme sebep olan durum.

cassio de souza soares lincoln

jacky
ilk geldıgı zamanlardakı gıbı top oynamayan, su an oynadıgı futbolla bız galatasaray taraftarlarını hayal kırıklıgına ugratan, alex ıle kıyaslanması gayet yersız olan , boyle gıderse besıktasın delgado su ayarında bı 10 numara olacak olan brezılyalı topcu...umarım ben utanırım..

galatasaray

jacky
yapılan transferler,iyi bir kamp donemi,hocaların hocası kalli faktorlerını goz onune aldıgımızda 2007-2008 sezonuna bomba gibi gireceğini düşündüğüm futbol takımı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol