confessions

emotion

- Yazar -

  1. toplam entry 327
  2. takipçi 1
  3. puan 49634

serpens

emotion
insan nezaketen yenilir ,yenilmiş gibi yapardı hiç değilse.ben çaktırmazdım ki hiç yine sevinir ,bolca ’’yihuuu yihuuu’’ derdim.ama gel gör ki sana sadece ’’hıh!!’’ diyebiliyorum.

kötüsün serpens kötü!!çok kötü hem de!!

rövanşı da var bunun unutma!!hıh!!

kadınların erkekler olmasa konuşacakları

emotion
tabi erkekler hep sanarlar ki kadınlar biraraya geldiklerinde sadece erkeklerden konuşurlar.ve elbette ki aldanırlar.alışverişi ,saçı ,manikürü ,epilasyonu ,x ne giymiş y ne almış ,temizliği ,osu,busu ,şusu bıkbıkbıbık gider bu böyle işte.

ha bir de ay akşama ne pişirsek ki vardır ki o başka bir başlık da incelenmelidir.

eh tüm bunlar bi yana da konuşucak çok çok çok mevzu vardır bu yüzden derler ki karşı cinse ’’ah be kuzum tek derdimiz sanki sizsiniz!!’’

kızlara karizma yapmaya çalışan erkek

emotion
kırmızı marlboro yu ,arabanın anahtarlarını ve cep telefonunu masaya fırlatıp ’’yine çok trafik vardı yaa!’’ diyen erkektir.menü den sizin bir şeyler seçmenize izin vermeyip garsona ’’koçum şunu getir ,yiğidim bunu götür ,hadi bakayım bi masayı donat’’ derler.karizma yapmaya çalışırlar işte evet.lakin hesap gelene kadar!!! ne yazıktır ki onlara, hesabı alman usulü öderler.

çekingen insanlar

emotion
hele ki yakın çevrenizden birileriyse vay halinize.
’’ay ben söyleyemem’’ ,’’ay ben isteyemem’’ ,’’ya bana böyle böyle dedi de bi şey diyemedim’’ tarzı cümlelerle insanı çileden çıkartırlar .enselerine vururlar ,lokmalarını alırlar onlar gelir size dert yanarlar.yahu insan telefonla yemek siparişi vermeye bile çekinir mi ?

çocuklarla girilen komik diyaloglar

emotion
küçük yeğenle yemek yerken televizyonda çıkan reklama emotion kopmuştur kahkahayı basmıştır.ancak sürekli neşe içinde içinde olan yeğenden hiçbir tepki yoktur ve emotion şaşırır sorar..

-teyzecim sen beğenmedin mi reklamı ?
+yok beğendim teyze çok komik di mi?
-evet çok komik de sen hiç gülmedin.
+yoo ben de güldüm ya teyze ihihihi.
-?
+ben içimden güldüm teyzee i hi .
-asgasdasdafsadad.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol