xiaomi mi robot vacuum mop

independence
xiaomi markasinin robot süpürgesi. dün hepsiburada.com dan aldim, bu oglen teslim edildi. 3 kere calistirdim, meger bildigin ben çöp evde yasiyormusum. feci toz topladi, 3 kere haznesi doldu daha da alamadi.

bekarlar icin bulunmaz hikmet. ben 2279tl ye aldim. fiyat 6607tl den dusmus bu arada.

hepsiburada
independence
mop özelliği yani su püskürterek temizleme ozelligi de son derece iyi.

4. keredir calistiriyorum hatta 5 oldu su anda, haznesi her seferinde full toz doluyor, nereden cikiyor bu kadar toz onu da anlamis degilim. her sabah 7 de otomatik olarak sessiz modda calismaya baslayacak, uyandigimda ev bal dök yala kivaminda olacak. 4 ayri modu var sessiz, standart, güçlü ve turba olarak. isimlerinden de anlasilacagi uzere her birinin vakumlama gucu ayri.

kendisi kesinlikle son zamanlarda yapmis oldugum en isabetli yatirimdir.
independence
parasini sonuna kadar hak eden hayat kurtarici cihaz.

aldigim gunden bugune piril piril bir evde yasiyorum. kedimle de arasi cok iyi, arada üstüne binip geziyor bizim kiz. bunlarin bir de cam silen modelleri olsa yok mu ya, yemin ederim tadindan yenmez.

benden goren en az 3 kisi daha aldi aynı modelden.
independence
evde kedi oldugu icin koltuklarin uzeri silme kedi kili dolu. simdi koltuklarin uzerinde kuru programda denedim, orada da cok basarili cikti. tek seferde kedi killlarinin alayini toplamasini zaten beklemiyordum ama 3 kerede piril piril edecek koltugu besbelli. bir de yere dusmeme ozelligi sayesinde basinda durmaya da gerek yok.
independence
6 subat tarihinden beri kullaniyorum, bugun 28 nisan, dolayisi ile neredeyse 3 ay olmus. her iki gunde bir calistiriyordum artik 3 gunde bir calistiriyorum, ev piril piril, bir kere bile teklemedi, üzmedi beni.
independence
gecenin 03,30 unda kendi kendine calismaya baslayan cihaz.

programlanmis falan da değil, oyle kafasina gore iki uc gitti geldi yeniden yuvasina döndü. bir süredir ilgilenmiyordum, ilgi mi istiyor acaba.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol