sevgili dünürüm

independence
turkiye’nin en cok hatirlanabilecek, en kaliteli dizilerinden birisi olmasina ramak kalmi$ti ki diziyi sitcom’a cevirdiler kahkaha efektleri ile.guzelim diziyi hangi zihniyet bu hale cevirmeyi akil ettiyse acilen bir ruh hastaliklari hekimine ba$vurmasi icap eder, zira akilli bir insan i$i degil boyle enfes bir diziyi bu hale sokmak.
independence
yayindan kaldirilmasina cidden uzuldugum iki dizi oldu turkiye’de bu gune kadar. biri tatli hayat isimli diziydi ki onun da ba$rolunde haluk bilginer vardi, bir digeri de bu dizidir i$te, sevgili dunurum. bu dizinin de ba$rolunde haluk bilginer var.

diziler mi cok guzel, haluk bilginer mi var oldugu her projeyi bamba$ka bir hale getiriyor bilemiyorum ama ne zaman izlesem, ne zaman aklima gelse, ke$ke kaldirilmasaydi diyorum bu dizi icin. cok yazik oldu.
independence
$oyle muhte$em konu$malara sahiptir bu dizi;

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
+ yahu osman, ben bu servet du$mani sefalet avcisi dunurden cektigimi kimseden cekmedim. en cok zoruma giden de benim icin sagda solda musrif demesi. yahu du$unebiliyor musun benim icin musrif diyor bu kadin sagda solda. ya ben daha gecen gun tahir ustayi cagirmadim mi benim ozel hete lpg tak diye?

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
independence
star tv’de yayinlanan sanirim yarisma programi. az once kanallari gezerken denk geldim, bi tane eni boyuna denk bir kadin, yaninda kendine nispeten daha zayif bir kadin, onlerinde yemek tabaklari, yemekler hakkinda birbirinden le$ yorumlar yapiyorlar.
independence
canım sıkıldıkca acar izlerim bu diziyi ben. kimi zaman kahkaha attirir kimi zaman duygulandirir, huzunlendirir. oyle pek cok etkiyi bunyesinde tasiyan nadir türk dizilerindendir.

izlemeyen varsa en azindan bir bölümünü izlemesini öneririrm, sonrasinda tiryakisi olacaktir zaten.
independence
zamaninda boyle guzel bir diziyi önce senaryo acisindan boka cevirim daha sonra da daha 20 bolumde yayinlan kalkmasini saglayanlari tebrik ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol