recep tayyip erdoğan ın türkiye yi savaşa sokması

independence
olacaktir, yakindir bu da olacaktir zira sevgili ba$bakanimiz artik sogukkanli hareket edemez bir duruma geldi.

israil ile restle$meler had safhaya ula$ti. ozellikle turkiye’nin akdeniz’de seyrülsefer serbestisi yolunda adimlar atmasi, yetmezmi$ gibi guney kibris’in kendi sularinda dogalgaz arama cali$malarina turkiye’nin mudahale etmesi, bunun uzerine yunanistan ve kibris rum kesiminin ordularinin teyakkuza gecmesi ve yunanistan’in "kibris rum kesimine yapilacak herhangi bir mudahalenin yunanistan’a yapilmi$ sayacagini" aciklamasi, amerika’nin bile ozellikle dogalgaz arama konusunda tavrini rum kesiminden yana kullanmasi ve daha neler neler.

siyaset, ozellikle ulke yonetimi sogukkanlilikla yapilmasi elzem olan $eylerdir. sokak kabadayisi gibi kalkip ba$ka ulkelere "$unu yaparim, asarim, keserim" diyemezsin, belki sen demek istersin ama dedirtmezler. saddam’in ve kaddafi’nin durumlari ortada. onlar da dune kadar dunya sikime minare gotume minvalinde ya$iyorlardi ama bir tanesinin asilirken boynu koptu, digeri korkudan yerin altinda ya$iyor.

ba$bakan boyle yapmasin, sogukkanliligi ve diplomasiyi elden birakmasin. tamam guclu bir ulkeyiz amenna ama gun gelir siciverirler agzimiza, ba$ka ulkelerin sava$ ucaklarini istanbul’a taksim meydanina bomba yagdirirken gorup videolarini cekip youtube’a yuklemekten ba$ka bir $ey gelmez elimizden o donemde. aman diyeyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol