ne dendigini anladigi halde kastiran insan modeli

cyranonunburnu
aynı duygu, düşünce ve gönül birlikteliğinde olduğu halde kişinin sözlerini çarpıtan incikten boncuk, boktan püsür türeten kişiyi isyan ettiren tip.
darklord
bazen iki yüzlü, kaypak, şöyle böyle diye tabir edilen insanların ima yolu ile anlattığı şeyleri dinleyip aslında net olarak ne demek istediğini anlarsınız fakat bundan tamamen emin olmak için ve daha sonra aynı konu ile ilgili ali cengiz oyununa gelmemek için ağzından net olarak anlattığı şeyleri duymak için kasarsınız. bu olay oradaki iki yüzlü insanın ne kadar güvenilir biri olduğunun açık ispatı, yandan yemişliğinin bir işaretidir.
cyranonunburnu
hava atmak uğruna milleti ezmeye çalışan, ’ben buraların patronuyum her bokun iyisini ben bilirim bunu göstermek için bok bile yerim’ demeye getiren sonra da etik değerlere sahipmiş gibi insanlara ikiyüzlüleri göstererek dünyamıza adalet dağıttını zanneden, bi de iyicene yuzsuzleşip alkışlanmak istenen kim olduğu ne olduğu belirsiz micheal dudikoff sınıfı insan karikatürü kılıklı tek hücreli terliksi hayvan. bunlar sağdan soldan bi yerden yememişlerdir direk içlerinde doğmuşlardır.
ochip
marifet yaptığını zanneden insan modeli.
halbuki bu modeller dışarıdan (bkz: zavallı) birer yaratık olarak görüldüklerinin farkında olsalar hayat ne güzel olurdu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol