market kasasında bakiyeniz yetersiz gerginliği

independence
buyuk bir markete gidersin luks bir semtte. markettekilerin pek cogu tanidiktir, zira semt luks ama kucuktur, dolayisi ile o marketten sadece bir tane vardir orada ve herkes neredeyse kom$u sayilir.

elit insanlar, avukatlar, hakimler, i$adamlari, sporcular, mankenler, bir de göt gibi sen. ak$am barda biranin pazarligini yaparsin 1 lira ucuza icmek icin ama o markette o anda sen de elitsindir, kasila kasila reyonlari gezersin. yaparsin ali$veri$ini. market arabanda neler yoktur ki? ananas, mango(soymasini bile bilmezsin ama neyse), ce$it ce$it mezeler, icecekler vs. bir cok $ey alirsin ama zeki adamsindir, her birinin etiketine bakip kafandan da hesabini yaparsin kac para tutacagina dair. hesabinda kac para var ve bu ali$veri$ ne kadat tutmu$, orantisini kurarsin ve kartinda 20 lira kalincaya kadar yaparsin ali$veri$ini, bitirince de ayni kasilmalarla kasanin yolunu tutarsin.

kasiyer de tanidiktir artik, ho$geldiniz indy bey der. tebessum eder ho$bulduk dersin. bir yandan da kiza yazarsin aslinda ama belli etmezsin bunu, amacin kizin hafizasinda yer edinmektir. bir kac kere daha geldin mi tamamdir bu i$, kizi bir $eyler icmeye davet edebilirsin. aklinda bu du$uncelerle market arabasindaki maddeleri siralarsin kasaya ve kasiyer kizin onayina. kasiyer kiz birer birer gecirir kasadan aldiklarini o ince ve bakimli elleri ile.

+ bilmemkac yuz lira tutmu$ indy bey. odeme nakit mi olacak kartla mi?
- ahaha. kredi karti kullanmadigimi zaten biliyorsunuz. banka kartim ile odeyecegim.
+ zzbbzzdttzz(pos makinesi sesi) $ifreniz lutfen indy bey(hulyali baki$larla gozumun icine bakarak ya da benim gotumden boyle sallamak geldi icimden)
- elbette. fitifiti(pos makinesinin tu$larina basma sesi powered by i$ler gucler)
+ bzzzzttzz(pos makinesi fi$ sesi) bakiyeniz yetersiz indy bey. zbommmmm#@??!!#@?!(kulaklarimda yankilanan bakiyeniz yetersiz cumlesinin cehenneme acilan kapisinin sesi)

kuyrukta o elit insanlardan seni taniyanlarin hepsi sozle$mi$ de pe$in sira orada beklerlermi$ gibi, alayi orada. lan bi siktirin gidin ali$veri$inize devam edin?

yok.

kasiyer ablacim sen gel o kasayi oldugu gibi benim gotume sok en iyisi?

yok.

orospu cocugu sevgili bankacim hesabimdan yariyil hesap i$letim ucretini kesmesi sebebi ile ya$adigim sancili anlari bir kadinin yediz cocuk dogururken ya$adigi sancili anlarla cok rahat kar$ila$tirabilirim ki eminim bu durumda bile benim sancim feci dover.

+ ah indy bey, ne onemi var, bir dahaki geli$inizde telafi edersiniz.
- hik mik kem kum abuk sabuk.

o kasa orada herkesin ortasinda gotume gireydi yemin ederim daha az aci cekerdim. hatta o market salataligiyla patlicaniyla 2,5 litrelik kolalariyla hepten gotume gireydi yine sancim daha az olurdu kanimca.

tanim: oyle boyle bir gerginlik degildir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol