kızın olmaması gereken yerde olması

my son is father
aslynda ba$lyk söyle olacakty: hoslanylan kyzyn her daim olmamasy gereken yerde olmasy. ancak bu baslygy acamayynca kysalta kysalta bu hale geldi. neyse biz konuya donelim; olayda bir kiz vardir ve bu kizdan deli gibi hoslanilir. kiza rastlamak icin bussuru yol denenir. bunlarin bazilarin da basarili olunsada her zaman basarili olunamaz. ancak hoslanilan kiz ne hikmetse ayaginin kayip yere kapaklandiginda tam arkadadir, 100 yilda bir olan wc sonrasi fermuari kapatmayi unutma hadisesinde sizinle uzun uzadiya sohbet etmektedir, agzindan firlayan tukurde tam olarak karsinizda duran bu kizin uzerine gitmektedir vs..
ithilquessir
raki sofrasinin en "aynali" yerinde guclukle vucut terazilenir ve baslanilir konusmaya:

"baba dedim, sen aslinda beni gormek istedigin her yerde kendi babani reddediyorsun, aslinda..."

birden goz masanin kosesinde yavastan sarap icen ve sana ilgili ama anlamayan gozlerle bakan, henuz sarhos bile olmamis kiza takilir.

"neyse sktir edin icelim hadi"

376
8.katta otuyorsunuz.asansöre bindiniz sabahın bir körü.’’ulan hazır asansörde yalnızım osurayım bari’’ deyip osurursunuz.zemin kata varırsınız ve kapıyı açtığınız anda karşınıza yan komşunun taş gibi kızı müberra çıkar ve sizden sonra asansöre binip sekiz kat çıkacaktır sizin nadide osuruğunuz eşliğinde.işte müberra olmamaması gereken yerdedir.

seyhmerat
arkadaşınızla muabbete dalmışsınızdır hoşlandığınız kız müberra o sırada yanınıza arkanızdan gelmektedir ve arkadaşınız her ne kadar kaş göz yapsa da siz ağzınızdan heyecanınızdan dolayı yüksek bir sesle:" abi delirtiyor beni bu müberra, taş gibi manita anasını satayım!" dersiniz ve müberra faltaşı gibi açılmış gözlerle birden belirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol