kevin garnett

seyhmerat
2 sene once aldigi mvp’nin hakkini o sene belki vermisti ama ozellikle gecen sene hic bir halt yapamadi,bu sene de pek adi duyulmuyor.
emir
minnesota timberwolves takımını neredeyse tek başına götüren. bu takımla şampiyonluk yaşayamıyacağını anladığı halde duygusal yönü yüzünden takımdan ayrılmayı istemeyen. kimsesiz çocuklara sürekli yardım eden onlar için yeni kurumlar açan, harika oyununun yanında mükemmel kişiliğiyle herkesin hayran olduğu 21 numaralı nba oyuncusu.
floydiandm
19 mayıs 1976 doğumlu, bence şu anda dünya’nın en iyi forveti, hatta en iyi basketbolcusu olan insan üstü varlık. uzun boyuna rağmen çok hızlı, bir guard kadar iyi dribling yapabilen, süper atletik, boğa kadar kuvvetli, çok iyi bir saha görüşü olan, mıknatıs gibi ribaund çeken, savaşçı, skorer, eksiksiz bir basketbolcu. fizik kurallarını alt üst eden adam. ayzı zamanda basketbol dünyasının görmüş olduğu en efendi, en centilmen, en karizmatik sporculardan biri.
passive
acilen başka bir takıma transfer olması gereken power forward. eğer hala o takımda kalmaya devam ederse ömrü boyunca şampiyonluk göremeyecek.
sepulturk
nba’de sene itibariyle normal sezonun en iyi savunmacısı ödülünü almıştır ki bunu sonuna kadar da haketmiştir. savunma nedir bilmeyen paul pierce’a bile savunma yapmayı öğretmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol