kerimcan durmaz

0 /
hmmmmmtmmcnm
çok popüler olan şeylerden nefret eden bir kişi olarak bayıldığım acayip sempatik bulduğum snapchat fenomeni. o yakışıklılığa benden daha cilveli sürekli guldurebilen beybi. hiç sıkılmadan takip ediyoruz.
madamjervez
1994 doğumlu son zamanların en başarılı snapchat kullanıcısı. her yaş grubuna hitap eder ve bağımlılık yapar kendileri. herkes onu şu sıralar dj olarak tanısa da asıl eskiden yaptığı mesleği mac firmasinda makyözlüktür.
rapunzelkibritsatar
kendisini çok takip etmiyorum ama sanırım sosyal medya fenomeni ve makyöz olan, eşcinsel er kişisi. sosyal medyadan hortlayıp ünlü olan kimseyi sevmediğim gibi kendisini de sevmiyorum. "çok sempatik" diyerek pozitif ayrımcılık yapacak halim yok.
rapunzelkibritsatar
bir türlü sevemedim şu oğlanı. hakan kakız yakışıklılığı ile dikkat çekiyor ama kerimcan da iş yok.

ayrıca bu insanlar heteroseksüel olsa, toplum tarafından hiç sevilmeyecek tipler. ukala ve görgüsüzler. neden sırf eşcinseller diye seviyoruz ki böyle kişiliksiz insanları? ayrım yapmayalım derken, pozitif ayrım yapıyoruz. normalde kınayacağımız hareketleri onlara yakıştırıyoruz. benim için eşcinsellik o kadar sıradan ki, sadece hal ve hareketlerine bakıp sevmiyorum. pozitif ayrımcılıkla bu tiplere prim vermesek keşke.
independence
magazini zerre takip etmeyen bir adam olmama ragmen, dur durak demeden kiyidan koseden karsima cikan sahsiyet.

adama karsi normalde bir antisempatizanligim olmazdi ama homoseksuelligini populerlik araci olarak kullanmaya calismasi ve bunu mutemadiyen yapmasi rahatsiz edici bir unsur. ne is yaptigini da esasen bilmiyorum ama basliginda dj oldugunu yazmislar. bir dj'in bu kadar populer olabilmesi ve bu kadar paralar kazanabilmesi de ancak bu ulkede mumkun olurdu herhalde.
bigcoder
top takliti yapan (yada yapmiyordur bilemem, giren cikan bizi ilgilendirmez) uyuz bir tip, kim buna hangi akla hizmet itibar gösteriyor anlamis degilim.
hmmmmmtmmcnm
patlak dudaktan çok daha fazla hasarı olan fenomen. saldırganlar teslim olup memleketin çocuklarını ibneleştiriyolar tarzı tam hatırlamadığım bir laf etmiş. kerimcan adına çok çok üzüldüm çünkü kimseye zararı olmayan tamamen kendi dünyasında yaşayan ve takipçilerini pozitif enerjisiyle eğlendiren yaşıtım birisi. bu namusu bu derece ağzında taşıyanlarda şahsen benim yolda yürürken göz göze gelmeye bile çekindiğim yavşaklar.
mucadele
saldırıya uğrayarak türkiye'nin gündemine oturan eski semtdaşımız genç.

bu kerimcan isimli arkadaşı hiç sevmem. hatta nefrete varan hislerim var. yavşak gevşek bir genç. benzer hareketleri bir kadın ya da erkek yapsa herkese itici gelecekken, bu arkadaş yapınca sempatik oluyor.. takip etmiyorum zaten snap kullanmıyorum, en çok oradan yayın yapıyor sanırım. ama bir şekilde denk geliyorum. bulunduğumuz ortamda itici taklitleri yapılıyor ya da instagramda keşfet kısmında çıkıyor.

bakın bence buraya kadar çok normal. sevmemek, hoşlanmamak, kıl olmak.. hatta bayağı nefret etmek. bu demek değil ki gidip saldıralım, dövelim. madem hoşlanmıyorsun takip etmezsin, onun bulunduğu ortama girmezsin. bunun oluru budur. çok mu kızdın senin müdavimi olduğun mekana çıkmasına? bir daha gitmeyerek tepkini de koyabilirsin.

bayağı içli dışlı olduğum eşcinsel arkadaşlarım oldu. (güncel olarak iki tane var) asla homofobik olduğumu düşünmüyorum. fakat şu şekilde cins modelleri sevemiyorum. belirtmeden edemeyeceğim.
harveyspekter
medyadaki kimliği dışında gerçekten iyi düşünceleri olan ve insani açıdan gayet olgun olduğunu düşündüğüm tip.

ayrıca cinsel durumundan faydalanıp ünlü olduğunu düşünmenin aksine, cinsel durumunun onu yukarı taşıdığını da belirtmek gerekiyor.

zaten kendisinin her fırsatta belirttiği gibi sevmeyen takip etmez olur biter.
independence
dün bir ucagin tuvaletinde gerceklestirdigi masturbasyon goruntusunu instagram sayfasindan paylasmis, tepkilerden sonra paylasimi silip "benim degil, yegenim cekmis" minvalinde bir aciklama yaparak ozur dilemisti. kendi anlatimina gore video kendisine ait degildi ve videoyu avukatina yollamaya calisirken yanlislikla(?) paylasmisti. yerseniz tabi.

bugun hakkinda suc duyurusunda bulunuldu.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kerimcan-durmaz-hakkinda-bursadan-suc-duyurusu-41198140

bilinen tek vasfı homoseksüel olmak olan bir kisiyi toplum olarak bu sekilde sisirirsek, o kisi de dayanamaz gun gelir patlar tabiki.
independence
Kimleri meşhur ettik, kimleri zengin ettik toplum olarak. Mutlaka bir yerlerde kimi hatalar yapıyoruz ancak henüz o hataları da tespit edip ders almışlığımız yok.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol