ilhan kesici

with all my love
chp adina yaptigi, butce mevzulu konusmasinin daha bir inandirici olmasi icin olsa gerek "the economist" dergisinin kapagindaki mustehcen fotografi farketmedigini soyleyerek mecliste milletvekillerine gosterip konusmasini surdururken, vekillerin tepkisini alan politikaci.

haberin detayi icin;

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=223845
independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
ilhan kesici istanbul
ilhan kesici, 22 kasım 1948’de sivas zara’da doğdu. babasının adı osman nuri, annesinin adı halise’dir. endüstri yüksek mühendisi; orta doğu teknik üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü’nü bitirdi. yüksek lisansını aynı fakültede tamamladı. ingiltere bradford üniversitesi’nde "ekonomik kalkınma ve altyapı projeleri", londra kraliyet kamu yönetimi enstitüsü’nde "kamu yüksek yöneticiliği" eğitimlerini aldı. devlet demir yolları’nda proje başmühendisi ve daire başkan yardımcısı, başbakanlık devlet plânlama teşkilatı’nda uzman, kamu yatırımları daire başkanı, koordinasyon genel müdürü, avrupa birliği nezdinde türkiye daimi temsilci yardımcısı ve devlet planlama teşkilatı müsteşarı olarak görev yaptı. 20. dönem bursa milletvekili. 20. dönem’de nato parlamenter asamblesi ve türkiye avrupa birliği karma parlamento komisyonu üyeliğinde bulundu. 23. dönem’de nato parlamenter asamblesi türk grubu üyesi oldu. çok iyi düzeyde ingilizce bilen kesici, evli ve 1 çocuk babasıdır.

pipisik
kendisini sevdiğim pek söylenemez.

siyasetçi tipi değişti türkiye’de; puşt olacaksın, halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyeceksin, götoğlanı olacaksın, dahası badem bıyıklı olacaksın, her karış toprağını satacaksın memleketin ve bütün bunları dini kullanarak yapacaksın.

bunlardan biri değil kesici. işte sırf bu sebepten saygıyı hak ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol