ilginç mektuplar

deltanous
saygıdeğer deltanous
çok sıkıldığını tabii olarak farkındayım lakin başını sıradan kaldırmalı ve dersi dinlemelisin kuzum. bu namusait durumda kalmana müsade edemeyecek olsamda lütfen kuzum bacaklarımı ellemek suretiyle beni rahatsız etmeyiniz. bu hakikatı sizden gizlememin mümkünatı olmayacak kanımca , kısa bir müddet dahilinde sizden nefret edeceğim. beni buna mecbur kıldınız , ellemeyiniz artık yeter. elveda kuzum gidiyorum..
mad
sanırım şöle bir şey olsa gerek;

aşkım rıza;

seni çok özledim bir bilsen.teninin kokusunu falan.seni bırakıp su altında yaşamaya başladığımdan beri gözbebeklerini özlüyorum.burda bir mağarada yaşıyorum.bolca da oksijen tüpüm var.yanıma bir de japon arkadaş aldım.adı oramakoma buramako.deniz altında yaşıyoruz diye japon mutfağını bilen birisini aldım.suşi falan yapıp yiyoruz hergün.yanında da salata niyetine yosun falan.aslında bıktım.hep aynı şeyler. balıklar falan gelip geçiyo yanımızdan.bazıları çok korkunç.neyseki oramakoma buramako yanında iki tane hattorihanzo kılıcı getirmiş.kendimizi savunabiliyoruz.
43 gündür aynı dalgıç kıyafetiyle duruyorum burda.pişik yapmış olabilir bazı yerler.hemen cinsel hayatımızı gözden geçirmesek iyi olur değil mi rıza?bu mektubu da nası yazıyorum diye sorma.geçen kılıç balığı avladık.onun sivri burnuyla mercan kayalarına işliyorum yazımı.zaten zor oluyor.mektubu kısa tutucam bitanem.çok yakında yanında olucam.seni çok seviyorum,

aşkın betül.
deltanous
deltanous beni gör
küçük şeker domuzum
sev beni deltanous
çamura yatır beni
oynaş benimle
yıka , gezdir, öp beni
severim seni
küçük , minik domuzum
huni delisi
evet yukarıda da okuduğumuz üzere çok ilginç mektuplardır.ama benim salaklığım olsa gerek nevrotik sayıklamalar da olduğu gibi yine bişey anlamamaktayım başlık ve entrylerinden.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol