evli adamlara aşık olan kadınlar

epikuros
marazi aşklara örnektir bu kadınlar. klişe meseledir bu olay bizde, ikinci ele, denenmiş beğenilmiş mala daha düşkün oluyoruz. kadınlar için böyle tabiki, erkekler hep sıfırını, daha temizini ister, kirleten kendi olsa bile.

alışverişte çoğunlukla bi kızın kendi zevki yoktur mesela. kazak almaya gider, o yıl hangi renk çok tercih ediliyosa ona yönelir. rafta en az hangi renkten kalmışsa "hımm demekki bu renk iyi bi şeyki herkes bundan almış" deyip kalan son kazağı almak için etraftakilerle yarışır. denenmiş olan, beğenilmiş olan, seçilmiş olanda mutlak iyi bişey vardır ki seçilmiştir. halbuki aynı boktur hepsi.

ayrıca evli erkeğin kendisine aşık olan kadına karşı tavrı da bunda etkilidir. bi kere kadın onun için olmazsa olmaz değildir. üstüne düşmez onun. stepne gözüyle bakar. ama bi kadına nasıl davranacağını da az çok öğrenmiştir.
kadın da, kaçan kovalanır misali, üstüne çok düşen, onu dünyasının merkezine koyan, özgüveni yetersiz erkeklere aşık olmaz. gider ulaşılması zor olana bulaşır. burda da "seven sikilir, siken sevilir" kuralı akla geliyor.

çok normal bir durum değil zaten hastalıklı duygular bunlar. şey ya, merak ettim ağırlıklı olarak hangi bölgelerde yaşıyo bu kadınlar?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol