zuhal topal la izdivaç

epikuros
işyerindeki şefin canlitv.comdan girip son ses dinlerken, beynimizi siktiği show. adam müptelası programın. akşam da öteki versiyonu evdeki televizyonu kesip alıyor, evdekiler sağolsun.

yozlaşmışız yav, modern bir hayvan pazarı resmen program. çıkıp açık açık istediği kişinin özelliklerini sıralıyorlar ya komiğime gidiyor "boylu poslu olsun, iyisikici olsun, gezdirsin beni, hoplatsın zıplatsın, kel olmasın, kutuplardan basık, omuzlardan geoid bir şekle sahip olsun..." bilmem ne. çık dosdoğru "damızlık bir boğa bakmıştım abla" de bari.

bizim şefin izlerkenki kahkahalarının üstüne koşup bakıyorum ne bok var programda, acaip şeylerle karşılaşıyorum. bi tane ihtiyar adamla gene bir nine evlenmiş, bu kez bir yıl sonra şikayetlerle dolup taşarak yine gelmişler zuhal ablalarına. adam diyor ki "dırdır başımı yedi, ölse de kurtulsam", nine de "bırakmam hayatta, istediği kadar hakaret etsin". içler acısı şeyler. yer yer hayat dersi verdiği oluyor, böyle derslere çok ihtiyaç duyanlar için izlenebilir bir ölçüde.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol