copy paste yazarı

dilemma
copy-paste yazarı bu sebeple yanlış yapıyor zaten. bu yüzden "asıl kaynağından" alman gerekiyor bilgiyi. sen onu kopyala-yapıştır, bunu kopyala-yapıştır, sonra bana bilginin kaynağından bahset. emeğe saygıdan bahset.

bir yerden bir bilgiyi okuyup öğrenip, sadece anımsadıklarımızı yazmak ile direk kopyalayıp yapıştırmak arasında ki fark, yazarlıkla, copy-paste yazarlığı arasındaki fark kadardır. madem ki burası salt bilgi girişi amaçlanmış bir oluşumdur, madem ki yazarın birikiminin, yorumunun bir anlamı yoktur, o zaman yazarı kim neylesin? yalnızca bir(1) kişi bunu yapabilir. bu mantığa göre; copy-paste yazarı bilgi sözlüğün temel taşıdır, diğer yazarlar da öylesine geyik yapsınlar diye burdadır. zaten bu yazarlar lüzumsuzdur, bunların öğrendiği hiçbir şeyin, yaptıkları hiçbir tanımın da bir manası yoktur. zaten bilgi bir yerlerde hazır vardır. sadece copy-paste yazarının bunları kopyalayıp yapıştırması, dolayısı ile sözlüğü doldurması kafidir.

"uzun yazarım, ilgi çekerim"e gelince; yazıklar olsun! bana yazıklar olsun ki hiç ifade edememişim kendimi, hiç tanıtamamışım. boşunaymış bütün yazdıklarım, sohbetlerim..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol