pink freud

tasarimharikasi
şimdi bu hatunun resmini görüp "ahaha çok çirkinmiş" diyen aynştaynların savunma mekanizmasından bahsetmek istiyorum.

orada burada bu kadının fotosunu gezdiren arkadaşlar gerekçe olarak; "o da fakirlerle onların 30 liralık gözlükleriyle ilk buluşmada sodexholarıyla hesap ödemesiyle dalga geçiyor, insanların sıfatını aşağılama sebebi olarak kullanıyor."

buraya kadar her şey sizin düşündüğünüz şekilde di mi?

bu hatunun kitabını da okumadım, twitter’da da takipçisi değilim. zira emmeli gömmeli sevişmeli çakışmalı ilişkilerle ilgili bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum. bu ve bunun gibi hatunların verdiği sikimsonik tavsiyeleri sallamam hiçbir zaman.

gelelim aşağılama ve sıfatla alay etme mevzusuna.

bu hatun bu gerzeklikleri yaparak ününe ün parasına da para kattı diye, aynı şeyi ona yapma hakkını sana kim veriyor abicim? siz nerden ve nasıl bir torpille onun yaptığı dangalaklığın aynısını yapmayı "haklı" çıkarmaya çalışıyorsunuz?

bak hatunu savunmuyorum. o ayrı bi sığır eyvallah da, sana n’oluyor birader? onun yanlışının izinden gidip yediği bokun aynısını yiyerek meşrulaştırdığını mı sanıyorsun soytarılığını? sikerler.

sıfatla dalga geçen kişi eziktir abicim. pinke weissa bakmam ben. bu hatuna fazladan linç girişimi uygulanmasına haklı gerekçe üretenlerin zihnindeki şu: "sıfatı" ile taban tabana zıt bir özgüveni olması.

he yani çirkinse ölsün di mi?

alıcılarını yeni açacaklar için bi kez daha hatırlatıyorum. bu hatun sığırlığın dik alasını yapmış olabilir. ama sen ya da ben ortalama zekaya sahip herhangi bir fani kalkıp "nasılsa fakirler ölsün tipsizler yaşamasın didi bu aa bak çirkinmiş o zaman o da ölsün" saçmalığını haklı çıkaramaz.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol