13 eylül 2006 şebnem ferah mor ve otesi konseri

sunt lacrimae rerum
(bkz: kuruçeşme arena)da radikal’in 10.yılı şerefine gerçekleşen muhteşem 2 konser.mor ve ötesi tüm albümlerinden şarkıları söyleyerek ortamı ısıttı.özellikle de kapanışı (bkz: cambaz)la yaparak bizleri acayip eğlendirdi.ardından çıkan (bkz: şebnem ferah )da tüm albümlerinden şarkılar söyledi.şebnem ferah’ın canlı performansını ilk defa izledim ve hayran kaldım.herkese tavsiye ederim.ha bi de (bkz: küçük sevgilim)i beraber söylediler.daha sonra mvö inmedi sahneden gecenin kapanışını muhteşem bir şekilde (bkz: bu aşk fazla sana )ile yaptılar.kanımca kaçırılmaması gereken konserdi.
le petit prince
stajdan çıkıp doğrudan uçarak gittiğim konserdir. mor ve ötesi eski albümlerindeki o tınıyı yeni albümlerinde pek yakalayamamış olsalar da canlı performansları güzeldi. yalnız harun’un üzerindeki matrixvari kıyafet artık kokacak, insan hiç mi değiştirmez kıyafetini yahu?

ayaklarıma kara sular inmeye başladığı zaman şebnem ferah çıktı, o halimle bile zıplattırdı beni şebnem ferah. canlı performansı her zamanki gibi üst düzeydeydi. konserin sonu da yukarıda anlatıldığı gibi çok güzel geçti. hemfikirim kaçırılmaması gereken konserlerdendi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol