pijamanın altını göbeğin üzerine kadar çekmek

0 /
independence
kilolu insanlar icin otururken uygulandigi takdirde pijama lastiginden bir nebze olsun kurtulmanin formuludur.

koltuga oturulur, sirt yaslanir, elde kumanda tv ye bakilir.

fakat o da ne?

bir sikinti, bir rahatsizlik sarar bunyeyi.ne olup bittigini anlamak cok uzun bir zaman dilimine mal olmaz.

pijamanin lanet olasica lastigi koca gobege baski uygulamaktadir!

hemen gerekli tedbir paketleri ele alinir ve iclerinden duruma en uygun olani uygulama safhasina gecirilir.pijamanin lastikli bolumu iki ucundan kavranir, saga ve sola dogru esnetilerek yukari, daha yukariya kadar cekilir.yukariya cekilme hadisesi gobegin gogus ile arasindaki bitim sinirina kadar devam eder ve orada sabitlenir.

gozler tv ye doner, gobek ka$imaya devam edilir, hukumetin icraatlari ele$tirilirken deniz baykal’in muhalefet yapmak icin muhalefet yaptigi, aslinda $u zamana kadar millet vekili maa$i almaktan ote ba$ka bir i$ yapmadigi konulari beyinde birbirini kovalar.ne de olsa pijama lastiginin gobek uzerinde olu$turmaya cali$tigi olasi tehdit sona erdirilmi$tir.
sidharta
pijamanın üstü cok kısa ise, ve göbeğin ve belin açılması rahatsızlık veriyorsa yapılan ve de yapılması gereken hareket.
madeline
pijama birde bedeninize 3 beden büyükse çuvalın içine girmişçesine bir his yaratır insanda.paçalarıda çorabın içine soktuğunuzda soğuk havanın sızması için yer kalmaz ve kendi ısınızla ısınırsınız ,kimseciklere gerek kalmaz.özellikle regl dönemlerinde tavsiye edebileceğim giyim tarzıdır.ancak bazı durumlarda görüntü kirliliği yarattığınız düşünülebilir.size şirin gelen bir görüntü elbette başkalarına çekici gelmeyebilir.bu durumda çok rahat ve pespaye göründüğünüzü söyleyen sevgiliye,pijamanın altına jartiyer giyilerek güzel ve unutulmaz bir sürpriz yaşatılabilir.
daha sonra bağımlılık yapabilir aman dikkat diyelim.
rutubet
pijamanın altını göbeğinin üstüne kadar çekmiş,paçalar çorapların boğazlarına sıkıştırılmış,çoraplar üzerinde patik,terlik..üstüneyse pijamadan tamamiyle bağımsız tarz ve renkte bir kazak giymiş,kazak üstünde yelek.kollarını iri göğüsleri altından güçlükle kavuşturabilmiş,sesi çatallı bir kadın canlandırdı bu başlık zihnimde.bakkala gitmiş,bir paket sigara ve bir paket tuzistiyor bakkal salih’den..
eldrun
göbek yüzünden pantolonlarda böyle bir atraksyona giremeyen ve pantolonun üstünde un çuvalı gibi sarkan göbekten nefret eden kesimin eve gelince pijamasını giyer giymez yaptığı eylem.
eldrun
pijamayı giydikten sonra koltuğa oturup yandaki kişiyi gahh lan diyerek bir depikle uzaklaştırmak, ardından koltuğa yayılıp bilimum yerleri kaşımak suretiyle tv izlenebilir.
aysemayse
ohh!!evde olmak gibisi yok!! dedirten ve insana acayip bir rahatlık veren davranış biçimidir...yorgun bi iş günü sonrası, sıcacık evinde ayaklarını uzatıp, pijamanı göbeğinin üzerine kadar çekip, televizyon izlemekten daha insanı rahatlatan bir şey yoktur.ayrıca belinizi üşütmenizi de engellediği için sağlık açısından da oldukça kabul edilebilir bi davranıştır.
zipirinsan
ev ortamında, yurtlarda vs yerlerde binlerce kız görmüş birisi olarak diyebilirim ki dışarda ne kadar süslü, kokoş, tikky olurlarsa olsunlar; akşamları pijamasını göğsünün altına kadar çekmeyen bir kız daha görmedim. dünyanın en rahatlatıcı aktivitesi. "ıııyyy tiksinç" diyenlerse yiğitliğe bok sürmemeye çalışıyordur başka bir şey değil.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol