aysel tuğluk

0 /
independence
dtp’nin genel ba$kan yardimcisi olmu$ kendisi.ustelik dtp’nin genel kurul toplantisinda "sayin ocalan" diyebilecek kadar da patavatsiz ya da hain bir ki$i.
bgat
dün gözaltına alınıp sonrasında serbest bırakılmış kişi. konuşmasında "sayın öcalan’ın sicilinin kaldırılmasını istiyoruz," diye bir şeyler söylemiş. sanırım ne söylediğini bilmiyor ya da o anda şuurunu kaybetti.
independence
batman da yapmi$ oldugu konu$mada teror orgutu leyhine propaganda yaptigi iddiasi ile hakkinda dava acilmi$ti. dava sonuclandi ve mahkeme tarafindan 1 yil 6 ay hapse mahkum edildi kendisi.
independence
1 yil 6 ay hapis cezasina carptirildi kendisi. sucu da teror orgutu hakkinda propaganda yapmak. $ubat ayinda yine yazmi$im ben bunu ama bugun haberlerde boyle bir haber vardi. ikinci kere mi ayni cezayi alacak yoksa ilk ceza bozuldu da yeniden mi cezalandirildi bilemedim $imdi.
independence
hakkinda acilan bir davaya bugun de i$tirak etmemi$, sanirim kendisini halen milletvekili zannediyor. mahkeme onumuzdeki duru$maya polis gucu ile getirilmesine karar vermi$.

oyle bir ali$kanlik yapiyor ki demek bu dokunullmazliklar, uzerinden cikartildigi zaman bile yokluguna ali$amayip halen kendisini dokunulmaz zannedebiliyor insanlar.
independence
hakkinda acilan bir davada, bugune kadar cagrildigi hicbir duru$maya katilmayinca, 4 kasim 2010 da olacak duru$maya polis kuvveti ile goturulmesine karar verilmi$ mahkeme tarafindan.
independence
avukat sifati ile imrali’ya gitti, goru$tu apo’yla geldi, $imdi etrafta "bari$a yonelik umutlarim artti" $eklinde cigirkanlik yapiyor. ulan bu gunlere de geldi ya bu ulke, artik kim getirdiyse bu ulkeyi bu hallere umarim iki cihanda da gotune cehennem zebanisi mizragi girer.
independence
anayasa referandumu ardindan ahmet türk ile birlikte meclis ba$kanligina milletvekilliklerinin iadeleri icin ba$vuruda bulundular ancak hukukcular bu durumun cok da mumkun olmadigi konusunda hemfikirler.
sysyphus
bu ülkedeki barış ortamının inşası için büyük katkı yapabileceklerdendir ahmet türkle birlikte.ama sürekli bu fırsatlar kaçırılıyor
sizofrenhukukcu
2011 seçimlerinde de bdp milletvekili adayıdır. bugün ki açıklamasında ’kötü şeyler olacak’ diyerek siyaseten anlamsız vecizelere yer vermiştir.

http://tinyurl.com/6c8fxxh
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol