fatma girik

0 /
maliyeci
tukurukleriyle,"tuuuu allah belani versin" tehditleriyle sahte hoca,doktor ne varsa hepsinin korkulu ruyasi olan aktris.yesilcam klasikleri mevcut olup,bir haz. rabia filmi vardir ki gulmekten oldurur.dekolte bir gomlekle namaz falan kilar,dua eder.
anarchy in turkey
vakt-i zamaninda soz fatoda adli bir tv programinin da sunuculugunu yapmis olan, ve bu arada maziden gelen erkek fato unvaninin da aslinda bos olmadigini herkese kanitlayan yirtici kus.genclik yillarinda cevirdigi filimler de guzelligi ile bizi kendine hayran birakirken ,bir anda kabuslarimizi susler olmustur (bkz: soz fato da)
ladykiller
fatma girik in soz fato da programinda ilk tukurusu kendisini gelmis gecmis en unutulmaz tv anlari listenin bas siralarina sokmustur.
iste diger kazananlar.
http://comm.tulumba.com/topicitem.asp?topic_id=1146&subject=turkiye%c2%b4den+unutulmaz+tv+anlar%c4%b1...++
performer
sanatçımızı sinemada ilk başlarda adalet cimcöz seslendirirdi,sonra nevin akkaya son olarak alev koral seslendirdi,şimdi nevin akkaya dışındaki sanatçılarımız hayatta değiller,artık fatma hanım kendi sesiyle oynuyor zaten.
igor
soz fatoda gibi son derece saldirgan ve fasist (ki bu kelimeyi her kisiye her zaman kullanmam) bir yaklasimla yaptigi abidik programdan sonra kendisi ile ilgili bir bilgi alinamayan kisi olmustur yada ben televizyon seyretmeyi biraktim yada kendisi baska bir aktivitenin icerisinde. ha gonlum bu kisiyi o sacma sapan goruntulerini beynimize kazidiktan sonra bir daha gormemekten yanadir ancak zamanla bu kadini da herkes gibi bagrimiza basariz neden olmasin.
greyfurt
yeni kullanılmakta olan bir hava yastığını (o aralar intihar vakaları pek revaçta olduğundan sanırım) tanıtmak için sosyal mesaj güdüsü gereği bilmem kaç katlı bir apartmandan atlayarak belini kırmıştır.

kendisinden hiç haz almasamda bu girişimi ve ödediği bedel yüzünden gizliden sempati duyar ve sayarım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol