lübnan da iki thy pilotunun kaçırılması

independence
saat 03:00 sularinda gercekle$en olay.

lubnan beyrut’ta ucu$larini tamamlayan thy ekibi otobusle kalacaklari otele dogru giderken saat 03:00 sularinda yollari kesiliyor ve kimi ki$iler tarafindan alikoyuluyorlar.

ardindan bu olayi imam rıza nın ziyaretçileri isimli bir orgut ustleniyor. orgutun pilotlari serbest birakmasi icin one surdugu $art ise suriye’de isyancilarin elinde bulunan 9 lubnanlinin serbest birakilmasi.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/24487210.asp
independence
olaya kari$an herkes tespit edilmi$ lubnan guvenlik gucleri tarafindan ancak hala ortada somut bir sonuc yok. sadece birileri kalkiyor "pilotlari serbest birakin" diye aciklamalar yapiyor.

pa$am, madem herkes tespit edildi de neden bulamiyorsun adamlari?
derencan
hakkında bilgi sözlükte ki tüm yorumların independence tarafından yapıldığı terör eylemi. anlaşılan o ki sadece kendisi yazacak independence sözlükte, hayır mesaj da atamıyorum sebebini öğreneyim.
independence
pilotlarin serbest birakildigina dair kimi soylentiler yayildi ancak beyrut buyukelcimiz henuz konu ile alakali kendilerine bir bilginin ula$madigini soyluyor.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/24547655.asp
independence
pilotlarin serbest birakildigi haberi ne yalanlandi ne de dogrulandi ancak ba$bakan yardimcisi bulent arinc pilotlarin hayatta ve saglikli olduklarini, yerlerininin de az cok bilindigini soyledi.

tabi yerlerinin az cok bilinmesi ne demektir, soramadik kendisine bunu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24550012.asp
independence
kacirilan piotlarin fotograflari yayinlanmi$, ikisi de saglk sorunlari yokmu$ gibi gozukuyor. umarim oyledir;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24614473.asp
independence
aciklamalar yapiliyordu sagliklarinin yerinde oldugunu biliyoruz, yarin ak$am salinmalarini umuyoruz falan diye, ne yarin ak$amlar gecti aradan ancak kendileri ile alakali herhangi bir geli$me halen ya$anmadi. hani hatirlatayim istedim.
aysemayse
71 gün önce, 9 ağustos tarihinde, beyrut’ta türk hava yolları çalışanlarının, havalimanından otele doğru gitmekte olan otobüsten , silahlı kişilerce yerel saatle 03:00’te kaçırılan murat ağca ve murat akpınar isimli 2 pilot, bugün lübnan emniyetine teslim edilerek, serbest bırakılmışlar.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/iki_pilot_71_gun_sonra_ozgur-1156262

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol