sayıca fazlalardı ve silahları vardı

independence
bülent arınç’in 19 haziran 2012 dağlıca çatışmaları ile alakali ilk yorumu, ilk aciklamasi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20793734.asp

teroristlerin sayica fazla olmalarini ve teroristlerin silahli olmasini bahane olarak kabul edebilen bir ba$bakan yardimcimiz var. oysa bugune kadar teroristlerin silahli olduguna ve sayica fazla olduklarina hic denk gelmemi$tir. terorist dediginin elinde silahin ne i$i var? normalde dagin tepesinden askerlere cicek atip gitmeliydi. teroristlerin elinde silah olmasi kotu olmu$, olmasaymi$ iyiymi$.

hukumetin kafasi nasil bir kafa cozemiyorum ben.
epikuros
istihbarat teşkilatıyla işlerin iyi gitmediğini anlatmaya çalışmış galiba sevgili arınç. "mitten bize hepi topu 10-15 kişi falanlar, bir iki tanesinin elinde de çakı-sustalı olabilir dikkat edin" diye bilgi delmişti halbuki demeye getirmiş. hatta teröristlerin elebaşıyla bizzat konuşmuş "valla silah yok, delikanlı gibi yumruk yumruğa dövüşecez" sözünü almış da olabilir. aldatılmıştır. ki her insan aldatılabilir sevgili arınç, iyi niyetinizi anlıyoruz verdiğiniz beyanattan. siz doğru olun, dürüst olun, samimi olun yeter.
benduruyorumsebagitti
teker teker gelin ve elinizde de birer buket olsun, bak açılım saçılım, müzakere filan eli kanlı katili bırakmayı dahi düşünüyoruz diye de anlaşılabilecek beyanat. seçimlerde millet nasıl bir beyanda bulunacak bunlara merak içindeyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol