netvarium

optikkagittakiasikki
1. yılı şerefine bedava saat dağıtan sitedir. lakin şöyle birşey var 9.90 tl kargo ücreti ödemeniz gerekiyor. bir de şööyle birşey var biraz araştırma yaptım bu saatler zaten normalde 25-30 tl arası fiyatlarla satılıyor. bu sitede ise 69.00 tl fiyat verilmiş.
epikuros
dolandırıcı olması muhtemel site. evet ben de keklenenlerdenim. 1 hafatdır mesajlara ve telefonlara cevap bile vermiyorlar. internette araştırdım mağdur sayısı epey fazla.

bu siteye bulaşan herkes kazıklanmış. alışveriş sonunda iyi hisseden yok. fakat kazıklanmaların da bi derecesi bi kademesi var. kimi, 80 lira etiketli saatine 9,90 kargo parası ödeyerek ulaşmış fakat saatin pazarda 5 liraya satılan saatlerle aynı olduklarını görüp kazıklandım diyor. kimisine hala saatime ulaşamadım kazıklandım diyor. bense saatin yanında başka şeyler de sipariş vermiştim, keşke kaybım 9,90 olsaydı diyor, ben öyle diyor. siparişi vereli yaklaşık 20 gün oldu ve ilk kez bir sanal alışveriş sitesinden kazık yemek üzere olduğumu ciddi ciddi hissediyorum. yalnız olmamam en büyük tesellim. benim gibi kazıklanmış başkalarının da olması sevindirici.
epikuros
geciktirdikleri sipariş teslimatını 10-15 gün önce yapmış site. gönül almak için de 1 tane fazladan hediye saat göndermişler ayrıca. kendileri hakkındaki fikirlerim değişti mi peki? hayır! bir daha alışveriş yapar mıyım? büyük konuşuyorum, hayır! zaten erkek ürünlerini teşhir eden kasıntı manken tam bir uyuz velet. yüzünü bile görmek istemiyorum. hep aynı mağazaları döndürüp döndürüp koyuyorlar sürekli, yeni bir şey yok. ama kadrolu bi kadın mankenleri var, o tam bir çılgın. çok cilveli-işveli pozları vaar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol