merve büyüksaraç

independence
dogu$ ve mustafa topaloglu ile birlikte smse kaldi bu hafta. dedim kesin gidecek, mustafa topaloglu ile dogu$’un yaninda esamesi bile okunmaz zannediyordum. oyle ya, yari$malara bile katilmiyor kiz. gitmeliydi. gitmedi. yine adada kaldi.

giden dogu$ oldu.
epikuros
survivor adasında görmekten rahatsız olduğum, gereksiz ve büyüklerine karşı saygısız bulduğum yarışmacı. umarım mustafa topaloğlu’ya karşı smste kaybeder.

mantığının nasıl işlediğini çözemedim yalnız. kendisi, adadan gitsin diye topaloğlu’nun adını yazmışken, çıkmış pişkin pişkin kendisinin adını yazan mustafa topaloğlu’ya "sen beni niye yazdın, hani bana çok delikanlı kız diyodun, yakıştıramadım." diye kızıyor. yav sen kim delikanlılıktan bahsetmek kim? sen adamı yazarken iyi de onun seni yazması yakışıksız değil mi? hey allahım ya uyanığa bak!

gittim o saatte bin iki yüz kontür aldım sinirden hepsini senin lehine mesaj çektim mustafa abi. bizim memleketten birincisin abi aklın olmasın.
independence
ses tonuna bayıldığım kiz. teybe kaydettim sesini, geceleri yatmadan once açıyorum fareler bizden once gelen olmus zaten bu eve diye düşünüp adım bile atmiolar ne guzel. bu anlamda cok faydalı bi hatun. evde beslemek lazim bu modelden birer tane.
independence
acun ilicali sordu elendiginde "ne du$unuyorsun" diye, $oyle cevap verdi.

"$a$irdim, sms e ciktigimda da $a$irmi$tim"

pek $a$kin gordum kendisini ama yemedi i$te. yemin ederim o adada durmasi gereken zamandan cok daha fazla durdu bu kiz.

t$k optm kib bye.
independence
survivor’a katildigi icin cok pi$manmi$. inanir mi bilmem ama survivor’a katildigi icin en az kendisi kadar ben de pi$manim. ke$ke kendisini izlemeseymi$im;

http://magazin.milliyet.com.tr/-survivor-a-katildigim-icin-cok-pismanim-/magazin/magazindetay/27.05.2012/1545742/default.htm
cirkinbeti
yeni bir açıklama yapmış
survivor’ da kendilerine yemek veriliyormuş aslında o kadar da aç olmuyorlarmış.
en sevmediğim tavırdır insanoğlundaki.
sen bunun böyle olduğunu biliyordun anlaşmanı yaptın her şeyi de göze aldın gittin . istediğin veriyi alamayınca neden patır patır dökülüyorsun . ne gerek var buna?
dayanamadın mı insanların daha fazla kandırılmasına . sen çok mu dürüstsün e o zaman neden gittin yarıştın ve hatta tiraj yakalasaydın muhtemelen susacaktın. bir şeyler olmadı diye çirkefleşmek neden .
independence
survivor ile alakali yaptigi aciklamalar sebebi ile acun ılıcalı tarafindan 500 bin liralik tazminat davasi acilmi$ hakkinda. mahkemenin hukmedecegi rakam i$itme engellilerin egitimi icin kullanilacakmi$;

http://www.haberturk.com/medya/haber/756790-acundan-merveye-500-bin-tllik-dava
independence
$imdi bu hanim kizimiz survivor’dan elendikten sonra "yok efendim bize yemek veriyorlardi, vay efendim sandwich yediler" gibi $eyler soyleyip bir anda medyanin gundemine $ak diye oturdu. acun ılıcalı adadaki kimi goruntulerden bir derleme hazirlatmi$ bunun uzerine. goruntulerde merve buyuksarac hanim kizimizin acliktan ne kadar bahsettigi ve acliktan bayilmasi var;

http://webtv.hurriyet.com.tr/3/34909/0/1/acun-dan-merve-ye-goruntulu-cevap.aspx

bu goruntulerden tek bir sonuc cikiyor. iki $ekilde de merve büyüksaraç hanim kizimiz fevkalade buyuk bir yalanci.

1- adada yemek yiyorlarsa acliktan bayilmak ne demek? her roportajda acliktan bahsetmek ne demek?

2- adada yemek yemiyorlarsa elendikten sonra "yemek veriliyordu aslinda adada" ne demek?

her iki durumda da merve kizimizin yalanci oldugu ispatlanmi$ oluyor eger benim du$unemedigim bir $ey yoksa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol