survivor ünlüler 2 anıl

independence
normalde once gonullulerde olan ama daha sonra gonullulerin oy birligi ile unluler adasina yollanilan motorsiklet yari$cisi genc. iki uc $ampiyonlugu falan da varmi$. gayet edepli efendi bir cocuk. ba$arili da. bak bu hafta dokunulmazlik sembolunu de o kazandi. afferim.
epikuros
her yarışmada kulhuvellah okuyarak konsantrasyon sağlıyor. eleme akşamı da aynı şekilde karşıladı sonucu. galiba oyları da böyle cukka etti muhafazakar kesimden. yolu çok açık.
independence
yari$mada mi seccadede mi belli degil. bir bakiyorsun dudaklari kipir kipir dualar okuyor ayetler okuyor hatimler indiriyor, bir bakiyorsun "yarabbi $ukur" diyip yuzunu ovu$turuyor. nihayetinde sms yenilgisi $eysinden iyi yirtti, adada kalmaya hak kazandi.
independence
ben bu cocugu unlulere faydali olabilecek kapasitede biri saniyordum ama dun "kay ve basket at" yari$masi kadar basit bir yari$mada bile sicti. sonu yakindir onun da bak gorecen.
esrakesh
yakışıklı çocuk hakkını yemeyelim ama çok beyefendi olduğundan mıdır nedir hiç çekici gelmiyor. yeni sezonda çok görürüz ama ekranlarda orası ayrı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol