nihat altınkaya

independence
survivor gönüllüler 2 serhat’i eleyerek adada kalmayi ba$ardi, onla da yetinmedi dokunulmazlik oyunda da sembolu kazandi, yani bir hafta daha rahat. arkasindan kendi arkada$lari bir suru kumpas yapmi$ bu arada. nihat’i yazalim diye oy birligi yapmaya cali$mi$ lavuklar, nihat reyiz de bunu duyunca bozuldu tabi, agladi falan. yari$manin $ampiyonu kendisi olacak bak gor. tabi adadakiler onu yollamak icin her hafta firsat kollayacaklar o ayri konu.
independence
bu hafta dokunulmazlik oyununu kazaninca kimse adini yazamadi, bu hafta da yirtti. bu eleman da olmasa zaten adada kiyasiya bir mucadele izleyemeyiz.

almeda’yi da korumasina aldi bu hafta, oysa yanli$ bir secimdi. ben mustafa reyiz’i korumasi altina almasini isterdim.
independence
bu adamin agir duru$una bayiliyorum ben;

dun ak$amki bolumde yari$macilarin anneleri gelmi$ti, oyundan once birer iki$er dakika hasret giderildi yari$macilarla anneler arasinda, herkes hungur $angir aglarken ki bu cok cok dogal, bu adam sirf aglamamak icin sanirim gotunden soludu. annesi durup durup operken oglunu, bu adam annesini bir an once gondermeye bakiyordu. ana yuregi bu dayanmaz elbet, gidemedi bi turlu kadincagiz ama nihat reyiz biliyordu ki annesi orada azicik daha dursa kendisi de dayanamayacak, saliverecekti gozya$larini.

cok takdir ettim valla.
epikuros
hiç takdir etmedim kendisini. zira basbayağı hayırsız evlattır artık gözümde. herkesin bir yakını gelecek dendi ve karşısında karısını değil de annesini görünce resmen bozuldu adam. belli etmemeye çalıştıkça da batırdı. taam taam hadi sen git falan dedi üstelik "sen şimdi nerden çıktın ana, karıyı bekliyoduk" der gibi.

aileler gittikten sonra da muhabbet arasında "hasan’a sevindim ya. eşi geldi adamın mutlu oldu. tamam anne sevgisi ayrı bişey ama biyere kadar. benim de karı geleydi iyiydi..." dediğini duyunca gözümden tam düştü. ulan elli tane karı bulursun da başka anayı nerden bulursun olm!
independence
almeda adadan ayrilirken dokunulmazlik sembolunu de nihat’a birakti. nihat da anilla birlikte son ada konseyine kadar dokunulmaz artik. son ada konseyinde kimse dokunulmaz olmayacakmi$ ama.
sipsi
almeda’yla yakınlaşmasını eşinin kıskandığını duyunca araya mesafe koymuşlar falan filan.. şöyle bir şey:

http://www.haberturk.com/medya/haber/746069-survivorda-kiskanclik-krizi
sipsi
annesi beyin kanaması geçirdiği için türkiye’ye dönmüş. yarışmaya devam edip etmeyeceği belli değilmiş.

http://www.haberturk.com/medya/haber/746375-nihati-yikan-haber-video
independence
acun ilicali’nin ozel ucagi ile donmu$ yanli$im yoksa. bu durumda yari$maya devam etmesi diger yari$macilara haksizlik olacaktir. tamam ortada saglik sorunu var, cok cok gecmi$ olsun oncelikle ama adalet geregi yari$maya devam etmemeli. adadan cikti her $eyden once, ayrica diledigini yiyebilecek du$ alabilecek rahat bir yatakta yatabilecek pozisyonda.

ha eger diger yari$macilarin da rizasi alinirsa o zaman amenna, diyecek bir $ey yok zira kendisi enbuyuk favorimdir.
independence
annesinin durumu gayet duzelmi$, kendisi de adaya dondu boylelikle. doner donmez de herkesi siradan gecirip dokunulmazlik sembolunu havada kapti. yalniz hayret ettigim konu kendisinin en birincil rakibi olan hasan’i korudu. oysa hasan belki de elenecekti bu hafta. adamdaki karizmaya bak kendine olan guvene bak.

yuru be!
independence
begum’un denyolugu yuzunden bu hafta begum’le birlikte sms e kalan ki$i. hafta sonu gorucez ki nihat finale kalacak begum gidecek. oysa begum nihat’i yazmak yerine anil’i yazsaydi bir $ansi olabilirdi.
independence
tatil odulunu kazanamadigi icin begum ile birlikte finali dominik’te bir otelde beklemek zorunda kaldi. kibris’a finale dominik’ten gidecek.
independence
bu seneki survivor’in birincisi.

evet hem ki$iligi ile, hem efendiligi ile hem de adadaki performansi ile hakkiydi belki ama kendisinin ne kadar hakki varsa hasan’in da kadar hakki vardi. neyse, tebrikler her $ekilde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol